Nieuws Augustus

KLM Boston

Boston

Beleef de geschiedenis van de Amerikaanse Revolutie

Ga op ontdekkingstocht in één van de oudste steden de Verenigde Staten! Boek uw reis naar Boston en leer een stukje Amerikaanse geschiedenis kennen in deze stad vol pittoreske straten.

Relaxen dat doen de inwoners van Boston aan de Charles River Esplanade. Hier zijn dagelijks tientallen hardlopers, fietsers en skaters te vinden.

De stad is ook de thuisbasis van het legendarische honkbalteam de Boston Red Sox. En natuurlijk van de prestigieuze Harvard University waar u over de prachtige campus kunt wandelen.

Boston, de stad met rode bakstenen huizen langs de Charles River Esplanade

Rode bakstenen en authentieke gaslantaarns

Bewandel de Freedom Trail

Ontdek de geschiedenis van Boston via de Freedom Trail. Deze wandeling voert langs 16 historische bezienswaardigheden uit de Amerikaanse Revolutie.

U begint in Boston Common, het oudste park van de Verenigde Staten. Faneuil Hall is ook een belangrijke stop: in deze markt werden historische onafhankelijkheidstoespraken gehouden.
In de wijk Beacon Hill stapt u een sprookjesboek binnen.Het straatbeeld bestaat uit rode bakstenen huizen, gaslantaarns en smeedijzeren hekken.

Boston is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door de Verenigde Staten

Massachusetss State house langs de Freedom Trail

Shoppen in Victoriaanse winkelstraten

Winkelen kunt u in Boston gerust dagenlang volhouden

De mooiste plek om uw aankopen te doen is in Newbury Street, gelegen in de wijk Back Bay. Rondom deze straat staan prachtige Victoriaanse panden met weelderige tuinen. Newbury Street zelf beslaat maar liefst 8 blokken en is gevuld met exclusieve boetiekjes, maar ook bekende winkelketens. 

South End is de wijk waar hip Boston komt: hier vindt u vooral veel designwinkels en een aantal van de beste restaurants van de stad.

Boston thuisbasis van Harvard en de Red Sox

Met KLM naar Boston voor een geweldige stedentrip

KLM vliegt vanaf 31 maart 2019 op woensdag, vrijdag en zondag met een Airbus A330-300 en vanaf 1 juli 2019 ook op maandag naar/van Boston.

Het vluchtschema is als volgt:

KL0617 AMS-BOS 17.00 – 18.30

KL0618 BOS-AMS 22.00 – 10.35

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding