Nieuws Augustus

Smaragd Reizen

SMARAGD REIZEN

Een uitzonderlijke ervaring 

Reizen georganiseerd door Smaragd Reizen maakt uw reis tot een uitzonderlijke ervaring die u nog lang zal heugen.

Mentawai stammen

De Molukken

Smaragd Reizen biedt, naast het bestaande aanbod, ook unieke reizen naar de Molukken. Deze fraaie archipel bestaat uit ongeveer 1000 eilanden bestaat, waarvan ruim de helft bewoond is.

De Molukse Archipel is gelegen in de helder blauwe wateren van o.a. de Banda zee, Timor zee, Arafura zee en de Grote Oceaan. Halmahera, Ceram en Buru zijn de grootste eilanden.

De Molukken

Groepsreizen 

Zowel avontuurlijk als luxe

Smaragd Reizen biedt reizen met kleine groepen en maakt gebruik van lokale gidsen naast een aantal gidsen die u de gehele reis begeleiden. U maakt kennis met de lokale bevolking en ervaart de lokale gebruiken. Er wordt ter plaatse gekookt volgens eigen tradities waardoor de reizen een hoog culinair gehalte hebben.

Het doel van deze reizen is om u zoveel mogelijk deelgenoot te laten zijn van de lokale bevolking en haar tradities en gebruiken terwijl u geniet van de adembenemend mooie natuur zowel onder als boven water. De avontuurlijke reizen zijn over het algemeen geen luxe reizen maar we hebben de meest comfortabele en gezelligste accommodaties voor u uitgezocht die ook nog eens gunstig gelegen zijn.

Bij de luxe reizen wordt er gebruikt gemaakt van verschillende categoriën accommodaties, varierend van 3 tot 5 sterren.

Hygiëne en veiligheid staat hoog in het vaandel naast een hoog gehalte aan ontspanning en gezelligheid.

Terug naar Indie

Een greep uit de unieke reizen:

  • Terug naar Indië
  • Trans Kalimantan Expeditie
  • Mentawai stammen: de primitieve bevolking van Sumatra waar geen elektriciteit, telefoon en internetverbinding is en waar u in de rivier kunt baden
  • De Molukse eilanden met prachtige stranden, azuurblauwe zee, cultuur en culinair. Deze reis bevat de Aru Eilanden in combinatie met Ambon, Ceram en Saparua staat gepland voor 2020 en zal twee keer worden ondernomen

In januari a.s. komt Smaragd uit met een unieke nieuwe reis voor 2021. Wilt u hierover meer informatie? Vraag uw reisagent.

Smaragd Reizen boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding