Nieuws April

Transavia

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Nóg meer vluchten tijdens het winterseizoen!

Ook in de winter 2018-2019 vliegt Transavia weer naar de meest prachtige bestemmingen. De tickets zijn te boeken vanaf 17 april.

Nieuw komende winter zijn de routes: Amsterdam – Beiroet, Amsterdam-Eilat en Eindhoven-Krakau. Daarnaast introduceert Transavia de nieuwe lijndienst Rotterdam – Nador. Transavia

Wintersport

Met 71 vluchten per week in het wintersportseizoen vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam is Transavia ook voor de wintersporter de meest aantrekkelijke keuze. Door de aangename vluchtschema’s met regelmatig keuze uit drie vluchten per dag kunnen passagiers de verblijfsduur voor zowel een korte weekendtrip als een lange skivakantie helemaal naar eigen wens inrichten.

Naast de populaire wintersport bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland vliegt Transavia in samenwerking met Voigt Travel ook naar diverse prachtige winterbestemmingen in Lapland.

Transavia

Rechtstreekse vluchten Lapland

Het Pure Noorden is veel dichterbij dan u denkt. Transavia vliegt u in nog geen 3 uur van Amsterdam naar Fins Lapland, ter hoogte van de poolcirkel of nog noordelijker!

In het winterseizoen 2017/2018 (van 3 december t/m 8 april) vliegt Transavia in samenwerking met Voigt Travel ieder weekend vanaf Amsterdam naar 4 bestemmingen in Fins Lapland: Kuusamo, Kittilä, Rovaniemi en Ivalo. Bovendien vliegt Transavia van januari tot begin maart elke donderdag rechtstreeks van Amsterdam naar Kuusamo en Kittilä en nieuw dit winterseizoen is de wekelijks rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Kiruna in Zweeds Lapland in de periode begin februari tot begin maart. Een onbezorgd begin van uw Lapland vakantie!

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding