Nieuws April

Swiss Deluxe Hotels

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Swiss Deluxe Hotels

Het label "Swiss Deluxe Hotels" verenigt 41 exclusieve vijfsterrenhotels, die zich vaak op unieke locaties bevinden.

Dit is het geval met Hotel Eden Roc aan de oever van het Lago Maggiore. Alles evolueert rond het element water, terwijl het hotel luxe en culinaire ervaringen biedt op het hoogste niveau.

Zwitserland 5 ster hotel Eden Roc

Ascona in Ticino

Italiaanse flair in Zwitserland

De regio Ticino in Zwitserland heeft de charme van Italië en is de toegangspoort tot het zuiden. Ticino bekoort door z’n charme en boeit met z'n lifestyle en z'n Italiaanse taal.

Aan de andere kant van de Alpen wordt u door het zuiden ontvangen: Italiaanse flair, mild klimaat, palmen op schone stranden, lieflijke dalen, romaanse kerken en pittoreske steegjes die op geliefde piazza’s uitkomen.

Ascona is de laagst gelegen plaats van Zwitserland. Het stadje ligt op 196 meter boven zeeniveau aan de noordelijke oever van een inham van het Lago Maggiore. Ascona is beroemd vanwege haar oude binnenstad, de Zuid-Europese meerpromenade met de vele terrassen en het milde klimaat.

Jet set Ascona Eden Roc hotel

Swiss De luxe Hotel Eden Roc 5*

Direct aan het meer ligt het designhotel, dat door Carlo Rampazzi met luxurieuze en mediterrane charme werd ingericht. Omgeven door een park met privéstrand, eeneigen jachthaven met uitgebreide watersportvoorzieningen en de prachtige Eden Roc Spa welke maarliefst 2000m2 beslaat.

Het hotel beschikt over modern vormgegeven luxe kamers en suites. De 4 restaurants met 14, 15 en 17 Gault & Millau-punten zorgen voor culinaire hoogtepunten.

In een paar minuten bereikt u te voet de schilderachtige piazza van Ascona en in de omgeving vind u de 18 holes golfbaan van Ascona.

Het 5* Eden Roc is meervoudig onderscheiden als beste vakantiehotel van Zwitserland.

Zwitserland Hotel Eden Roc_Ascona

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.  

Zwitserland - get natural

 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding