Nieuws April

Casita Travel

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Casita Travel

TOP vakantiehuizen met privé zwembad.

 Casita Travel

Introductie

Casita Travel bestaat sinds 2002 en wordt vakkundig gerund door eigenaresses Monique van der Kolk en Monique Dijkhof. Vanuit de passie voor mooie locaties in het zonnige zuiden en een ongekende gedrevenheid groeide hun onderneming in 15 jaar uit tot een bloeiend reisbedrijf: ‘We zijn ooit begonnen met 80 landelijk gelegen casita’s (‘kleine huisjes’ in het Spaans) op de Canarische Eilanden en hebben nu ruim 600 prachtige vakantieparkjes, villa’s met privé zwembad (vaak ook verwarmd), authentieke finca’s, B&B’s en mooi ingerichte appartementen aan zee. Voor ieder budget is er een fijne vakantieplek weg van de drukte.’

Casita Travel

Top vakantiehuis met privé zwembad

Vrijstaand en zeer modern vakantiehuis met privé zwembad aan de Costa Blanca. Een klasse apart… Deze bijzondere casa ligt op een steenworp afstand van het zandstrandje van La Fustera. Het huis is door de eigenaren recentelijk compleet gerenoveerd. Het is een heerlijk huis geworden, helemaal van deze tijd met veel lichtinval, mooie details en een fenomenaal uitzicht op zowel de zee als het groen en gebergte van het achterland. Alle klanten die in deze fraaie casa verbleven waren stuk voor stuk bijzonder enthousiast over hun verblijf.

Casita Travel

Heerlijke strandvakantie met kinderen aan de Costa Blanca

De Costa Blanca kent u waarschijnlijk vooral van Benidorm, hét symbool van het massatoerisme. Maar wist u dat er ook een uniek stukje Costa Blanca is, vlakbij de badplaatsen Moraira en Jávea? Hier vindt u geen hoogbouw en neon-reclames. Wel: idyllische baaien, sfeervolle pleintjes en die heerlijke Mediterrane sfeer.

Het feit dat de zon hier zo’n 300 dagen per jaar schijnt maakt de Costa Blanca natuurlijk een ideale strandvakantie bestemming! En niet alleen in de zomer… het is hier ook heerlijk in het voor- en najaar! De kust herbergt tal van schitterende baaitjes met goudgele stranden en imposante bergen op de achtergrond. Bovendien vindt u er leuke en gezellige badplaatsen en stadjes. En in het binnenland zijn pittoreske dorpjes verscholen in valleien met elk hun eigen charme.

Casita Travel

De medewerksters van Casita Travel kennen de Costa Blanca als hun broekzak. Eigenaresse Monique komt hier zelf al jaren met haar eigen kinderen en dat is niet voor niets! Ze beschrijft het als een prettige, kleinschalige bestemming met een fijne sfeer waar alles aanwezig is voor een heerlijke vakantie. Bovendien is het niet door toeristen overspoeld en nog heel betaalbaar.

De vakantiehuizen die door Casita Travel zijn geselecteerd zijn betaalbare, luxe en comfortabele villa’s met een privé zwembad én nabij het zandstrand. Zo heeft u lekker veel privacy. Tegelijkertijd hoeft u niet bang te zijn dat de kinderen niet snel vriendjes zullen maken. Veel gezinnen met kinderen ontmoeten elkaar gewoon op de stranden.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Casita Travel

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding