Contact

Vacature Product medewerker

Vacature The Travel Club

Binnen The Travel Club is een positie vacant van: 

Product Medewerker (m/v) (fulltime – standplaats Zwolle)          

The Travel Club is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs en zakenreisadviseurs De keten kent 4 formules zijnde: The Travel Club, YourTravel, United Travel en HolidayPlanners. Met in totaal 390 franchisenemers en een jaaromzet van meer dan 125 miljoen bedienen wij consumenten in alle regio’s van het land en zijn wij sinds kort ook de grens over gegaan naar België. Onze product afdeling houdt zich bezig met het contracteren van een zeer breed scala aan leveranciers en verzorgt de communicatie hierover naar onze franchisenemers middels het eigen intranet. Tevens biedt deze afdeling de nodige ondersteuning aan onze reisadviseurs bij het boekingsproces.  

FUNCTIE-INHOUD

Binnen de product afdeling ben je verantwoordelijk voor het te boeken product aanbod voor onze franchisenemers. Dit omvat het contracteren van nieuwe leveranciers (touroperators, dmc’s, airlines, hotels en aanverwante leveranciers), het boekbaar maken en het bijhouden van ons intranet wat de startpagina is voor onze reisadviseurs waar hun boekingsproces begint. In samenwerking met leveranciers worden targets bepaald waaraan bonussen worden gekoppeld alsook promotionele activiteiten om deze te behalen. In dit proces behartig je de belangen van onze aangesloten franchiseondernemers en onderhandel je de beste deal. Vervolgens draag je zorg voor een goede uitvoering van gemaakte afspraken en bij klachten bemiddel je tussen klant/reisadviseur en de aangesloten leverancier. Om te zorgen dat onze reisadviseurs hun kennis van diverse bestemmingen op peil houden mede organiseer en coördineer je studiereizen in samenwerking met verkeersbureaus en product leveranciers. Je rapporteert aan onze Product en Marketing Manager 

FUNCTIE-EISEN

Voor deze functie zoeken wij naar een (licht) ervaren kandidaat op MBO/HBO-niveau die beschikt over goede contactuele eigenschappen en die zelfstandig en zeer accuraat en secuur kan werken. Je bent commercieel, initiatiefrijk en hebt een flexibele opstelling. Je kan goed overzicht houden en bent een trouble shooter op momenten alwaar nodig waarbij je ieders belangen goed kan erkennen. De Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de Duitse taal en Duits touroperator aanbod is een pre.

Informatie/Procedure

Meer informatie over deze functie verstrekt Martine de Knoop, commercieel Directeur. 

Mailto Martine de Knoop  martine.deknoop@thetravelclub.nl

Tel  06-11588358

Standplaats: Zwolle

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding