Over ons

Vacature Product/Contracting Medewerker

Vacature The Travel Club

Binnen The Travel Club is een positie beschikbaar voor: 

Product/Contracting Medewerker (24-32 uur)          

The Travel Club is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie voor (ZRA’s) zelfstandige reisadviseurs, reisbureaus en zakenreisadviseurs. De keten kent 5 formules voor ZRA’s zijnde: The Travel Club, YourTravel, United Travel, HolidayPlanners en The Travel Company en diverse formules voor reisbureaus. Met in totaal ruim 400 franchisenemers en een jaaromzet van meer dan 200 miljoen (2022) bedienen wij consumenten in alle regio’s van het land.

Onze productafdeling is gesprekspartner voor huidige leveranciers, houdt zich bezig met het contracteren van nieuwe leveranciers en verzorgd de communicatie hierover naar onze franchisenemers middels het eigen intranet. Tevens biedt deze afdeling de nodige ondersteuning aan onze reisadviseurs rondom het boekingsproces en staan zij in nauw contact met de verschillende interne afdelingen.

FUNCTIE-INHOUD

Binnen de productafdeling ben je verantwoordelijk voor het te boeken productaanbod voor onze franchisenemers. Je bent als productmedewerker het aanspreekpunt voor onze leveranciers waarmee je een succesvolle samenwerking opbouwt. Daarnaast hou je je bezig met het contracteren van nieuwe leveranciers (touroperators, dmc’s, airlines, hotels, rederijen en aanverwante leveranciers), het boekbaar maken van de producten en het bijhouden van ons intranet wat de startpagina is voor onze reisadviseurs waar hun boekingsproces begint. In samenwerking met leveranciers worden doelstellingen bepaald waaraan bonussen worden gekoppeld. Ook bemiddel je bij het opzetten van promotionele activiteiten. In dit proces behartig je de belangen van onze aangesloten franchiseondernemers en onderhandel je de beste deal. Vervolgens draag je zorg voor een goede uitvoering van gemaakte afspraken en bij klachten bemiddel je tussen klant/reisadviseur en de aangesloten leverancier. Om te zorgen dat onze reisadviseurs hun kennis van diverse bestemmingen op peil houden, organiseer en coördineer je studiereizen in samenwerking met verkeersbureaus en productleveranciers.

FUNCTIE-EISEN

Voor deze functie zoeken wij naar een ervaren kandidaat op MBO/HBO-niveau die beschikt over goede contactuele eigenschappen en die zelfstandig en zeer accuraat en secuur kan werken. Je bent commercieel, initiatiefrijk en hebt een flexibele opstelling. Je kan goed overzicht houden en bent een trouble shooter op momenten alwaar nodig waarbij je ieders belangen goed kan erkennen. Je kunt werken met Microsoft Office, beheert de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Duitse taal is een pré. Kennis van de Nederlandse reisindustrie is vereist.

Informatie/Procedure

Meer informatie over deze functie kun je opvragen bij Ellen Wigbers, Product & Marketing Manager. Ben je geïnteresseerd dan ontvangen we graag je CV en motivatiebrief. 

Mailto Ellen Wigbers  ellen.wigbers@thetravelclub.nl

Tel  06-86818426

Standplaats: deels Apeldoorn, deels vanuit huis

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding