Contact

Vacature Marketing Medewerker (parttime)

Vacature The Travel Club en YourTravel 

Binnen The Travel Club en YourTravel is een positie vacant van: 

Marketing Medewerker (parttime) Standplaats: Zwolle  (m/v) 

The Travel Club is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs en zakenreisadviseurs De keten kent 4 formules zijnde: The Travel Club, YourTravel, United Travel en HolidayPlanners. Met in totaal 390 franchisenemers en een jaaromzet van meer dan 125 miljoen bedienen wij consumenten in alle regio’s van het land en zijn wij sinds kort ook de grens over gegaan naar België. Onze marketing afdeling houdt zich bezig met marketing & PR activiteiten naar de consument toe als het ondersteunen van onze zelfstandig reisadviseurs in hun eigen marketing activiteiten. 

FUNCTIE-INHOUD

Binnen de marketing afdeling ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle marketing activiteiten die The Travel Club uitvoert richting haar klanten (lees : de consument) ten behoeve van de zelfstandig reisadviseurs. Onze marketing activiteiten bestaan uit het jaarlijks uitgeven van een eigen inspiratie magazine, wekelijkse nieuwsbrieven en social media acties. Je bent verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen van deze activiteiten (tekstueel en visueel met behulp van systemen) Je draagt o.a. zorg voor het verwerken van orders, digitaal archiveren van orders, managen van zowel digitaal als print materiaal voor advertenties en acties alsmede het opdracht geven tot facturatie. Hieronder valt ook dat je kunt werken met deadlines, erop toeziet dat opdrachten correct worden uitgevoerd, goede externe contacten onderhoud met partners/reclamebureaus/ relatiegeschenken leveranciers en drukkerijen. Ook intern onderhoud je contacten met product, administratie en website beheer. 

FUNCTIE-EISEN

Voor deze functie zoeken wij naar een ervaren kandidaat op MBO/HBO-niveau die beschikt over goede contactuele eigenschappen (vooral telefonisch) en die zelfstandig en zeer accuraat en secuur kan werken. Je bent commercieel, initiatiefrijk en hebt een flexibele opstelling. Je kan goed overzicht houden, je bent stressbestendig en je kan goed in een team werken. Je hebt gevoel voor het marketen van reisproducten en weet hoe je via online media de klant kan inspireren.

Kennis en ervaring met social media en nieuwsbrief systemen is een pre. 

Informatie/Procedure

Meer informatie over deze functie verstrekt Martine de Knoop, commercieel Directeur. 

Mailto Martine de Knoop  martine.deknoop@thetravelclub.nl

Tel  06-11588358

Standplaats: Zwolle

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding