Contact

Vacature Manager Back Office Culemborg

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Vacature Manager Back Office Culemborg - fulltime.

The Travel Club/YourTravel/United Travel is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie met inmiddels meer dan 300 ZRA's en ruim 100 miljoen euro omzet in 2017. 

Functie-inhoud:

Wij zijn op zoek naar een Manager Back Office, fulltime (40 uur) voor de controle en verwerking van allerlei administratieve handelingen in het systeem BAS van Fadiro. In dit systeem worden alle boekingen van de ZRA's geadministreerd. De werkzaamheden bestaan o.a. uit debiteuren- en crediteurenadministratie, rapportages, contacten met accountant, optimaliseren van de hele administratie, BTW-regelingen, (incidenteel) boeken van bank en kas, inboeken facturen, incassolijsten verwerken, verwerking reispapieren, ZRO's telefonisch en per mail ondersteunen met allerlei administratieve vragen, etc. Standplaats is ons kantoor te Culemborg. Kennis van Exact is niet nodig. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de directie en andere managers. Je geeft sturing en bent het aanspreekpunt voor je 8 collega’s. Werktijden zijn van 09.00-17.30 uur van maandag t/m vrijdag.

Functie-eisen:

We zoeken een persoon die zeer administratief onderlegd, oplossingsgericht, klantgericht, accuraat, flexibel, professioneel en stressbestendig is en leiderscapaciteiten heeft. Kennis en ervaring in de reiswereld en kennis van het systeem BAS is een grote pre. Voorkeur voor iemand uit Culemborg of directe omgeving.

Je sollicitatiebrief en C.V. kun je vóór 31 augustus 2018 uitsluitend per mail sturen naar jeannie.vincent@thetravelclub.nl

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding