Contact

Vacature Financieel Manager/Controller

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Vacature Financieel Manager / Controller – fulltime (min 32 uur)

The Travel Club / The Travel Company is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie voor zelfstandige ondernemers in de reisbranche zoals (ZRA’s) zelfstandige reisadviseurs, reisbureaus, zakenreisadviseurs en kleine zelfstandige specialistische reisaanbieders. De keten kent meerdere formules voor ZRA’s zijnde: The Travel Club, YourTravel, United Travel, HolidayPlanners en The Travel Company en diverse formules voor reisbureaus. Met in totaal 400 franchisenemers en een jaaromzet van meer dan 150 miljoen (pre corona) bedienen wij consumenten in alle regio’s van het land. Wij zijn gevestigd in Culemborg en Almere.

Functie-inhoud:

Wij zijn op zoek naar een Financieel Manager / Controller, bij voorkeur fulltime (doch min 32 uur) inzetbaar. In beginsel liggen de taken vooral bij de controle en verwerking van allerlei administratieve handelingen in het systeem BAS van Fadiro en de verwerking van de gegevens naar Exact. In Bas worden alle boekingen reisdossiers geadministreerd en zit tevens de volledige  debiteuren- en crediteurenadministratie verwerkt. De kostenadministratie wordt gevoerd in Exact.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het aansturen van en leiding geven aan de teams in Culemborg en Almere, optimaliseren van de hele administratie en bijbehorende processen, aansturen van verbeterprosessen en projecten, het kunnen opstellen van (maand)rapportages, het verzorgen van de btw aangiftes, het tot in concept kunnen aanleveren van jaarrekeningen. Standplaats is formeel Culemborg, maar ook aanwezigheid in Almere en Apeldoorn (hoofdkantoor moederorganisatie) wordt gevraagd. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid tot thuiswerken wanneer dat het werk mogelijk maakt.  

Goede kennis van Excel, Exact en de fiscale regelingen, waaronder de reisbranche specifieke btw regels zijn vereist. Kennis en ervaring met Bas en de reisbranche is een grote pré. Je bent communicatief vaardig en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Je bent het aanspreekpunt voor de directie van The Travel Club, onze financieel manager van de moeder organisatie en onze externe relaties en geef je direct leiding aan ca. 10 medewerkers op de verschillende afdelingen. Reguliere werktijden zijn van 09.00-17.30 uur van maandag t/m vrijdag.

Functie-eisen:

We zoeken een sterke persoonlijkheid die analytisch zeer goed onderlegd is en voor wie de administratieve  en de accountancy regels en richtlijnen geen verrassing meer zijn, HBO werk en denk niveau, oplossingsgericht, klantgericht, accuraat, flexibel, professioneel en stressbestendig is en vanzelfsprekend ook leiderscapaciteiten heeft. Bij voorkeur iemand met kennis en ervaring in de reiswereld.

Contact:

Je sollicitatiebrief en C.V. kun je uitsluitend per mail sturen naar:

Mailto Lia Gommans  don.kaspers@thetravelclub.nl

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding