Contact

Vacature Administratief Medewerker Culemborg

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Vacature Administratief Medewerker m/v

The Travel Club / The Travel Company

The Travel Club / The Travel Company is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie voor zelfstandige ondernemers in de reisbranche zoals (ZRA’s) zelfstandige reisadviseurs, reisbureaus, zakenreisadviseurs en kleine zelfstandige specialistische reisaanbieders. De keten kent meerdere formules voor ZRA’s zijnde: The Travel Club, YourTravel, United Travel, HolidayPlanners en The Travel Company en diverse formules voor reisbureaus. Met in totaal 400 franchisenemers en een jaaromzet van meer dan 150 miljoen (pre corona) bedienen wij consumenten in alle regio’s van het land. Wij zijn gevestigd in Culemborg en Almere.

Functie-inhoud:

We zijn op zoek naar een administratieve kracht (voor 24-39 uur) voor de verwerking van allerlei administratieve handelingen waaronder doch niet beperkt tot het inboeken van facturen, verwerken van incassolijsten en het doorsturen van reispapieren. Daarnaast ondersteun je onze franchisenemers telefonisch en per mail met allerlei administratieve vragen. De administratieve handelingen en vastlegging van de reisdossiers vindt plaats in het systeem Bas van Fadiro.

Je bent het aanspreekpunt voor je directe collega’s, onze franchisenemers, onze financieel manager, directie en externe relaties en leveranciers. Reguliere werktijden zijn van 09.00-17.30 uur van maandag t/m vrijdag. De standplaats is Culemborg.

Functie-eisen:

We zoeken een sterke persoonlijkheid die analytisch goed onderlegd is en voor wie de administratieve processen in Bas geen verrassing meer zijn. Minimaal MBO werk en denk niveau, oplossingsgericht, klantgericht, accuraat, flexibel, professioneel en stressbestendig is en vanzelfsprekend ook goede communicatieve vaardigheden heeft. De voorkeur gaat uit naar iemand met een reisbureau achtergrond en dus kennis en ervaring in de reiswereld.

Contact:

Je sollicitatiebrief en C.V. kun je uitsluitend per mail sturen naar:

Mailto Lia Gommans  don.kaspers@thetravelclub.nl

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding