Het ReisAtelier

ReisAmbassadeur uit Diepenheim


Diepenheim
06 51952774

hetreisatelier@thetravelclub.nl

WELKOM IN ‘HET REISATELIER’!

Wat bepaalt de succesfactor van uw reis?

Is het de ongekende gastvrijheid, die fantastische locatie, het schitterende weer, de sublieme service, het sensationele eten? Of is het de kunst van het verwonderen? Een reis is als een uniek schilderij. Zoals Vincent van Gogh ooit zei: “Ik droom mijn schilderij en dan schilder ik mijn droom”. Een (droom)reis gecreëerd en georganiseerd op basis van uw persoonlijke wensen? 

GUN UZELF HET GEMAK VAN HET REISATELIER ALS UW REISAMBASSADEUR EN MAAK GEBRUIK VAN DE JARENLANGE KENNIS EN ERVARING

Ruim 27 jaar heb ik mij intensief bezig gehouden met de advisering en verkoop van reizen, naar alle denkbare bestemmingen ter wereld. De afgelopen jaren deed ik dit vanuit Het ReisAtelier als persoonlijk reisadviseur. Vanaf 1 januari 2018 heb ik mij gericht op andere facetten en ontwikkelingen binnen Het ReisAtelier en de reisbranche. Dat wil niet zeggen dat u geen gebruik meer kunt maken van mijn uitgebreide kennis, ervaring en enthousiasme! In mijn nieuwe rol als reisambassadeur help ik u graag op weg met uw vakantieplannen.  

Mijn werk als ReisAmbassadeur:

Als reisambassadeur van The Travel Club kunt u Het ReisAtelier benaderen wanneer u vakantieplannen heeft. Binnen The Travel Club is er een aantal collega’s met wie ik nauw samenwerk. Uit deze groep collega's, met ieder zijn/haar eigen specialisatie(s), kan ik voor u een keuze maken. Ik weet precies wie u het beste kan helpen met uw vakantieplannen. Mijn collega’s beschikken over veel kennis en jarenlange ervaring en werken met passie en gedrevenheid.  

Persoonlijk reisadvies van mijn collega's:

Het samenstellen van uw reis gaat in een persoonlijk gesprek met de door mij geselecteerde collega; via telefoon, bij u thuis of op locatie. Op een tijdstip wanneer het u het beste uitkomt en in alle rust. Op afspraak wordt er ook buiten kantooruren gewerkt. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met de persoonlijk reisadviseur uw vakantiewensen. Vervolgens hoeft u zelf niets te doen, mijn collega zoekt alles voor u uit en regelt uw reis tot in de puntjes. U heeft hierbij een vast contactpersoon, vanaf het eerste contact tot en met het moment van thuiskomst. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat u te verrassen.  

Online boeken:

Boeken op deze website:www.hetreisatelier.nl, is ook mogelijk. Heeft u zelf via deze internetsite uw reis online geboekt? Dan neemt mijn collega contact met u op om u de vertrouwende afhandeling en adviezen te geven. Ervaar óók bij het online boeken de persoonlijke service.  

The Travel Club:

Een organisatie die ons de gelegenheid biedt om u nog beter van dienst te kunnen zijn en is aangesloten bij het ANVR en SGR. Uw reis is bij ons in goede handen. The Travel Club werkt samen met de gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland maar ook met wereldwijde partners. Er zijn exclusieve contracten afgesloten met alle grote maar juist ook de kleine, specialistische reisorganisaties. Met veel enthousiasme kunnen wij u, geheel op maat, de mooiste reizen aanbieden. Vakanties zoeken en boeken is vaak een hele klus. Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Bespaar uzelf de tijd en energie en laat u door ons vakkundig adviseren.

De voordelen voor u op een rij:

 •    Deskundig, persoonlijk en enthousiast advies
 •    Samenwerking met collega's zorgt voor continuïteit, bereikbaarheid, extra kennis en ervaring
 •    Van pakketreis tot reizen op maat
 •    Van weekendje weg tot wereldreis
 •    Groepsreizen, incentives en zakenreizen
 •    Volledig onafhankelijk
 •    Samenwerking met reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland en wereldwijde partners
 •    Aangesloten bij het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
 •    Op afspraak buiten kantooruren mogelijk
 •    Reisadvies en service per telefoon, email of op afspraak bij u thuis/locatie
 •    Of zelf online zoeken en boeken maar met de vertrouwde afhandeling en service

Contact

Uw eerste stap naar een fantastische vakantie is gezet. Ik kijk met plezier uit naar uw telefoontje of e-mailbericht.  

Tel  06 51952774

Mailto Claudia Zuijdgeest  hetreisatelier@thetravelclub.nl

Met passie, toewijding en vaardigheid is het onze uitdaging om uw verwachtingen iedere reis weer te overtreffen.

Claudia Zuijdgeest

luxe reizen / huwelijksreizen / cruises / maatwerkreizen / rondreizen / zonvakanties / wintersport / stedentrips / busreizen / autoreizen / all inclusive  incentives / groepsreizen / reischeques / reisverzekeringen / visa / excursies   autohuur / camperhuur / luchthavenvervoer / Schipholparking / transfers  limousineservice / executive lounge / hotels / vliegtickets / private jet / etc.

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding