VOOR U AL GESELECTEERD
! Let op dit is slechts
een selectie van ons totale aanbod

Herma van Dijkhuizen

ReisAmbassadeur uit Ochten

Molendam 41
4051 BH Ochten
06-25344170

herma@thetravelclub.nl

Uw persoonlijk reisambassadeur in Ochten

Bespaar veel tijd en energie en ervaar het gemak van een persoonlijk reisambassadeur.

Even voorstellen

Per 1 september heb ik mij aangesloten als ReisAmbassadeur bij The Travel Club, een club van professionele reisadviseurs verspreid door heel Nederland.

Ik werk nauw samen met mijn collega  reisadviseurs Ingrid, Lia en Gaby, ervaren reisadviseurs en eveneens aangesloten bij The Travel Club.

ReisAmbassadeur

Als ReisAmbassadeur kan ik samen met u, of voor u, de ideale reis uitzoeken. Of het nu gaat om een weekendje weg, een zonvakantie, sneeuwvakantie, zakentrip, stedentrip, cruise, huwelijksreis, golfvakantie of een op maat gemaakte rondreis, u kunt bij mij terecht.

Ook de eventueel benodigde visa, autohuur, excursies en/of verzekeringen kan ik verzorgen, zodat u onbezorgd op reis kunt gaan.

Alle soorten reizen

Wij bieden u alles wat maar enigszins met reizen te maken heeft, zowel privé als zakelijk. Wij hebben toegang tot nagenoeg alle Nederlandse en buitenlandse touroperators alsmede lokale agenten.

De reizen die u niet in het reguliere aanbod kunt vinden, stellen wij graag op maat voor u samen aan de hand van uw wensen en budget.  

Werkwijze

Het samenstellen van uw reis gaat in een persoonlijk gesprek, via de mail of telefonisch. Samen met mijn collega reisadviseurs Ingrid, Lia en Gaby, ga ik dan aan het werk om u het beste onafhankelijk reisadvies te leveren. The Travel Club verzorgt de uiteindelijke boeking, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Deze unieke service is vanzelfsprekend en kost u niets extra. 100% privacy en altijd een vast contactpersoon voor al uw reis- en vakantiewensen.

Zekerheid

Natuurlijk is de The Travel Club aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Liever zelf zoeken en boeken?

Dat kan op mijn website, thetravelclub.nl/onlinezoekenenboeken het systeem vergelijkt automatisch de prijzen van diverse reisorganisaties, daardoor betaalt u nooit teveel. De afhandeling gaat via mij en mijn collega reisadviseur en bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Contact

Maak dus gerust vrijblijvend een afspraak of mail mij uw vakantiewensen.

Met openingstijden hoeft u geen rekening te houden, want het reserveren of bespreken van uw reis kan telefonisch, per e-mail of op afspraak.

Graag tot ziens!

Herma van Dijkhuizen

T. 0344-644711  

E. herma@thetravelclub.nl

Facebook
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding