Business

Qatar Airways Super Business Class

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Qatar Airways Super Business Class

nieuws feb

Na veel vertraging en uitstel belooft Qatar Airways vanaf maart het nieuwe Super Business Class te kunnen aanbieden.

Op termijn moet deze klasse de huidige Business Class vervangen. De klasse zal onthuld worden op de ITB in Berlijn. De ITB is de grootste beurs voor toerisme ter wereld en begint op 8 maart. Volgens Qatar wordt met deze klasse “First Class aangeboden voor Business Class prijzen”.

De klasse biedt individuele suites aan voor elke passagiers. De suites bieden veel privacy door de afsluitbare deuren. De middelste stoelen kunnen omgebouwd worden tot tweepersoonsbed wat ideaal is voor koppels.

Het nieuwe product zal in eerste instantie ingebouwd worden in de Boeing 777 en Airbus A350. Voor de Boeing 787 wordt een andere oplossing gezocht aangezien het toestel te klein is voor de stoelen. 

Qatar is niet de eerste luchtvaartmaatschappij die deze klasse heeft bedacht. Eerder heeft Delta Airlines een vergelijkbare klasse gepresenteerd. 

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding