Business

Privium

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Privium

nieuws feb

Wanneer u regelmatig vliegt en wilt reizen zonder teveel oponthoud, dan is Privium echt iets voor u.

Met dit serviceprogramma van Schiphol gaat het inchecken en veiligheidscontrole snel en soepel. In de Clublounge kunt u nog even ontspannen, en u kunt ook nog dichtbij de vertrekhal parkeren.

Het serviceprogramma Privium biedt twee lidmaatschapvormen aan: Plus en Basic. Privium plus is het meest uitgebreid. U parkeert vooraan op P1, P2 en P3 in de speciale Privium sectie en mag gebruik maken van de exclusieve Privium ClubLounge. U passeert de paspoortcontrole en security extra snel waardoor u veel tijd bespaart. Wanneer u kiest voor Privium Basic kunt u alleen gebruik maken van de snelle security- en grenspassage. Tevens biedt Privium ook het Parter programma aan. U kunt dan samen met uw partner of kind genieten van de voordelen van Privium. Heeft uw bedrijf medewerkers die vaak vliegen voor zaken? Doe ze een plezier en neem een Privium Bedrijfslidmaatschap. Met een bedrijfslidmaatschap ontvangt u tot 15% korting op het normale bedrag.

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding