Business

Nieuwe tarievenstructuur KLM

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Nieuwe tarievenstructuur KLM

nieuws feb

Op 25 januari heeft KLM de nieuwe tariefstructuur voor economy class op vluchten binnen Europa en naar Noord-Afrika ingevoerd. Er is vanaf nu keuze uit 3 opties: Light, Standard en Flex. KLM biedt hier naar eigen zeggen meer flexibiliteit aan.

Light is de meest voordelige optie. Klanten reizen dan alleen met handbagage en de tickets zijn niet te wijzigen. Standard tickets zijn wel (tegen kosten) om te boeken en er is standaard één stuk ruimbagage inbegrepen. Met Flex boekt de reiziger voor maximale flexibiliteit. Deze tickets zijn ook inclusief bagage, één stuk ruimbagage en SkyPriority. Bij het Standard en Flex tarief worden extra Flying Blue Award miles gegeven.  

Met deze veranderingen heeft de luchtvaartmaatschappij ook de bagagetoelage voor Flying Blue Elites (Silver, Gold en Platinum leden) gewijzigd. Vanaf nu mag er op een Light tarief nog maar één bagagestuk à 23 kilo kosteloos meenemen. Eerder waren dit nog twee stuks op Europese vluchten. Flying Blue Ivory-deelnemers krijgen tot € 10 korting. Eerder bleek ook al dat BlueBiz leden met de introductie van de nieuwe tariefstructuur het voordeel van een gratis koffer vervalt.

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding