Business

Lounges

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Lounges

nieuws feb

U kunt bij ons ook terecht voor een reservering in een lounge op diverse vliegvelden verspreid over de hele wereld.

Wilt u een rustige start van uw business trip, of wilt u even ontspannen tijdens uw overstap? Op Schiphol kunnen wij bijvoorbeeld één van de Aspire Lounges voor reserveren.

De Aspire lounge in terminal 1 is erg handig voor KLM-reizigers die vertrekken of overstappen. In terminal 2 (niet-Schengen) vindt u de gezellige lounge met een groot assortiment aan drankjes en snacks. Overstappen in Dubai, Hong Kong of Toronto? Geen probleem: ook hier bieden wij de beste lounges aan.  In Dubai kan er gereserveerd worden voor één van de vele Marhaba Lounges. Welke lounge voor u geschikt is, hangt af van de luchtvaartmaatschappij of zelfs het type toestel. Wanneer u vliegt met een Airbus A380 van Emirates is bijvoorbeeld de Lounge in terminal 3A het meest geschikt.

Ook op Toronto, het meest drukke vliegveld van Canada, bieden wij lounges aan van Plaza Premium Lounges voor ultieme rust tijdens uw reis. De lounges van Plaza Premium kunnen ook gereserveerd worden op het vliegveld van Hong Kong. Ontspan en geniet van de gratis drankjes, salades en sandwiches.

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding