Business

BTI verzekering

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Business Travel Insurance

De meeste zakenreizigers vertrouwen op de verzekering van het bedrijf of op de eigen doorlopende reisverzekering.

nieuws feb

Zij denken dat ze goed verzekerd op reis gaan, maar helaas is dit lang niet altijd het geval. Het is voor u dus belangrijk om te checken of uw zakenreizen wel goed verzekerd zijn.

Met de Business Travel Insurance: Individueel (BTI) van Europeesche Verzekeringen bent u tijdens uw zakenreizen wel altijd goed verzekerd. Als dé specialist op het gebied van zakenreisverzekeringen weet de Europeesche wat u als zakenreiziger nodig heeft.

De Europeesche biedt een complete zakenreisverzekering met ruime dekking. U kunt kiezen uit een Europese dekking of een werelddekking. Het is een doorlopende verzekering voor uw zakenreis, zodat u op ieder gewenst moment kunt vertrekken, zonder dat u telkens opnieuw een verzekering hoeft af te sluiten. U bent verzekerd van een goed product, compleet met snelle afhandeling van de financiële gevolgen van schade. U kunt ook rekenen op professionele hulpverlening.

De Europeesche biedt altijd een zakenreisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet. Het omvat onderdelen die u als zakenreiziger beslist niet kunt missen. Zo is een assistent tijdens zakenreizen gratis meeverzekerd.

Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen in uw dekking. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Geneeskundige kosten
  • Bagagedekking
  • Annuleringsmogelijkheid 

Zo kunt u uw Business Travel Insurance Individueel helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden.

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan verzekeringen en werkt samen met Europeesche. Neem voor nog meer advies over verzekeringen contact met uw Business reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding