Business April

World Hotels

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

WORLDHOTELS 

Sinds 1 januari 2017 is YourTravel Business een samenwerking aangegaan met Worldhotels. Een hotelketen voor zelfstandige unieke hotels in het 4 -en 5* segment.

World Hotels

De circa 350 hotels zijn gelegen in 50 landen wereldwijd. De aangesloten hotels zijn zeer geschikt voor zowel de leisure klant als de zakelijke en MICE klant.

Via het loyalty programma peakpoint kunt u sparen voor onder andere gratis overnachtingen. Ook kunt u miles sparen op veel airline programma’s. 

In Nederland zijn onder meer het Grand Hotel Amrath, Park hotel in Amsterdam en Grand hotel Karel V aangesloten bij Worldhotels. Meer info over dit laatse hotel kunt u hieronder vinden. 

Grand hotel Karel V, Utrecht

Karel 5 Gastro Bistro Events is gehuisvest in het fraaie gebouwencomplex van Grand Hotel Karel V met schitterende binnentuinen. Het complex stamt uit de 14e eeuw en is in 1999 heropend na een indrukwekkende renovatie. Gelegen aan de Catharijnesingel is Grand Hotel Karel V een landmark in Utrecht. Naast exclusieve kamers en suites, kunt u er terecht voor lunch en diner tot 135 personen uit bistro- of gastronomische keuken een verrassend prijs-kwaliteitsniveau. 

Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5

Restaurant Karel 5 staat voor elegant dineren, begeleid door een jong professioneel team met chef de cuisine Vito Reekers en ervaren maître-sommelier Johan Kragtwijk. Bistro Karel 5 is met de lunch-, diner- en borrelkaart meer casual classic. Het hotel is in Utrecht het trefpunt bij uitstek voor ‘business, foodies and friends’. 

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer zakenreismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding