Business April

Wijziging bagagebeleid KLM

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Wijziging bagagebeleid KLM 

Sinds 1 april 2017 heeft KLM een nieuwe wijziging doorgevoerd in het bagagebeleid.

KLM

Voor Corporate-klanten en BlueBiz-deelnemers is vanaf deze datum het gratis vervoer van één stuk ruimbagage in de Economy Class op vluchten binnen Europa komen te vervallen. Voor tickets die vóór 1 april 2017 zijn afgegeven, geldt de “oude” bagagevrijstelling. 

De verandering geldt ook voor passagiers die deel uitmaken van een groep, behalve wanneer er voor 1 april 2017 een groepscontract met KLM en YourTravel Business is afgesloten. 

Indien Corporate-klanten en BlueBiz-deelnemers (inclusief groepen) tevens Flying Blue Elite-deelnemers zijn, blijft de bagagevrijstelling van toepassing op basis van het lidmaatschap. 

Het bagagebeleid van veel luchtvaartmaatschappijen is de laatste jaren erg gewijzigd. Het is hierdoor vaak verwarrend wat het beleid is voor uw vlucht. Dit kan namelijk verschillen per luchtvaartmaatschappij, per bestemming en per geboekte klasse. U kunt te allen tijde bij uw YourTravel Business Agent navragen welke bagageregels en -tarieven er op uw vlucht gelden.

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding