Business April

Vijf handige apps voor uw zakenreis

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Hoe laat vertrekt het vliegtuig? 

Hoe moet ik bij mijn bestemming komen? 

Apps

Hoe boek ik toegang tot een airportlounge? Is hier een goede Wifi verbinding? Allemaal veelvoorkomende vragen tijdens uw zakenreis. Wij hebben 5 handige apps geselecteerd voor uw zakenreis. Op dit moment zijn wij tevens bezig met de ontwikkeling van onze eigen YourTravel app. De app biedt meer inspiratie, gemak en toegang tot al uw reisgegevens en handige informatie die uw zakenreis nog aangenamer maakt. 

Schiphol

De handige gratis Schiphol app voor iPhone, Android en Windows Phone vertelt u alles over uw vlucht en belangrijke wijzigingen en wijst u de weg naar de juiste check-in balie en boarding gate op luchthaven Schiphol. Een parkeerplaats nodig? Die regelt u ook snel en gemakkelijk vanuit de app.

https://www.schiphol.nl/nl/download-de-schiphol-app

Here WeGo

Here WeGo is een navigatie-app waarmee u routes kunt uitstippelen en locaties kunt zoeken. Handig is dat u de kaarten van gebieden thuis al met wifi kunt downloaden, zodat u onderweg niet  veel data verbruikt. Deze offline-functie is een van de grootste voordelen ten opzichte van concurrerende apps.

https://wego.here.com/

ITranslate

Altijd lastig, een taal die u niet beheerst. iTranslate is een toonaangevende vertaal- en woordenboekapp. Spreek de te vertalen woorden in of vertaal eenvoudig teksten in meer dan 90 talen. Dankzij de offline modus kunt u iTranslate in het buitenland gebruiken zonder hoge roamingkosten te betalen.

https://www.itranslate.com/

WifiMapper

WifiMapper is een populaire app waarmee u gratis wifi-netwerken kunt ontdekken. Dat is handig wanneer u bijna door uw databundel heen bent maar wel op internet moet. Wanneer u WifiMapper opent, worden alle gratis netwerken in de buurt op een kaart weergegeven.

https://www.wifimapper.com/

LoungeBuddy

Via de app LoungeBuddy checkt u het aanbod en de voorzieningen van lounges op het vliegveld. Ook vindt u hier reviews van andere gebruikers. U kunt deze lounges ook direct reserveren. Een onmisbare app om in alle rust je reis te beginnen.

https://www.loungebuddy.com/

  

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding