Business April

Samenwerking KLM met CityJet

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Samenwerking KLM met CityJet breidt uit

KLM

Vier extra vluchten op London City Airport

KLM en de Ierse luchtvaartmaatschappij CityJet hebben een uitbreiding van de samenwerking aangekondigd. Goed nieuws, want hierdoor kunt u bijvoorbeeld in het zomerseizoen kiezen uit acht vluchten per dag naar London City Airport. Op dit moment zijn dat er nog vier. Ook de codesharing tussen beide maatschappijen breidt uit.  

Acht keer per dag naar London City Airport

De acht dagelijkse vluchten naar London City Airport, vanaf 15 mei, betekenen een verdubbeling van vier huidige vluchten. KLM’s dochter KLM Cityhopper voert die sinds februari uit, na acht jaar niet op London City Airport te hebben gevlogen. Met deze bestemming vliegt de passagier direct naar het hart van London. Interessant voor de toerist, maar zeker ook voor de zakelijke reiziger. Voor de uitbreiding leaset KLM twee Avro RJ85-toestellen van CityJet.  

Uitbreiding codesharing

KLM en CityJet werken al langer samen via codesharing. Nu gaat CityJet ook een beperkt aantal vluchten naar Birmingham, Hamburg, Bordeaux en Belfast onder een KL-vluchtnummer uitvoeren. Dit verruimt de mogelijkheden voor reizigers. Daarnaast wordt de code van CityJet ook gebruikt op vluchten die KLM uitvoert tussen Amsterdam en London City, Manchester en Newcastle.

Logo KLM

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding