Business April

De grootste en bekendste beurscomplexen ter wereld

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Beurs bezoeken?

Hannover Messe, Fiera Milano en Fair Complex Guangzhou. Het zijn enkele van de grootste en bekendste beurscomplexen ter wereld.

Beurscomplexen

Dient u of uw personeel wel eens een beurs te bezoeken? Tijdens een beursperiode zitten de hotels in een stad vaak zeer snel vol. Ook de nachtprijzen, met name bij een reservering op korte termijn, kunnen de pan uit rijzen.

Ook voor vliegtickets geldt dat vroeg boeken loont! De tarieven van vliegtickets stijgen naarmate de toestellen voller raken. Vaak kan er al een vrijblijvende boeking gemaakt worden om een hotelkamer en eventueel een vlucht voor een voordelige prijs af te blokken. Dit kan voor individuele reizigers maar ook wanneer u met een groep een beurs gaat bezoeken. Vaak kan dit al zeer ver van tevoren. Als op een later moment blijkt dat de reis om wat voor reden ook niet doorgaat, dan kan de reservering kosteloos worden geannuleerd.

Uiteraard kunnen wij ook voor u de transfers tussen hotel en vliegveld regelen, visumaanvragen verzorgen en een reis- en/of annuleringsverzekering voor u afsluiten. Zo zorgen we dat uw beursbezoek zo aangenaam mogelijk verloopt!

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding