Verenigde Staten

De Verenigde Staten van Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Van The Big Apple New York in het Oosten tot aan San Francisco aan de Westkust. The States bieden voor elk wat wils.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Rondreizen Amerika

Raften op de Colorado rivier, zien en gezien worden op het strand in Miami Florida of misschien liever in Malibu. Spot sterren op Broadway of verbaas u over het feit dat er een winkel is met alleen maar M&M's of Coca Cola. Waag een gok in Las Vegas of bezoek een van de meer dan 800 musea in Los Angeles. Rondreizen door Amerika verveelt nooit!

Stedentrips Amerika

Duik in de geschiedenis van het land en bezoek interessante steden. Washington, hoofdstad van de Verenigde Staten, met haar Witte Huis, het Capitool en Washington Monument. New York, het kloppende hart van het land met Wallstreet maar ook National September 11 Memorial & Museum. Wellicht duikt u in het muzikale verleden in swingende steden Nashville of Memphis.

Pretparken

Aan pretparken geen gebrek. Een bezoek aan de beroemde parken DisneylandDisneyworldSeaWorld, MGM studios zijn al een reis op zich.

Get your kicks on route 66

Amerika leent zich perfect voor de ultieme roadtrip dwars door het land, per huurauto of camper. Een comfortabele manier om de VS in al haar pracht te ontdekken.

Vele Nationale Parken

Natuurliefhebbers halen het hart op in de vele Nationale Parken. Was u al eens in het Great Smokey Mountains National Park? Tijdens een reis door het land mogen de toppers Grand- en Bryce Canyon National Park uiteraard niet ontbreken. Ook het Grote Meren gebied op de grens met Canada is een lust voor het oog.

Amerika vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Las Vegas, Verenigde Staten
v.a.€ 671p.p.
incl. vlucht
 17-12-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Las Vegas, Verenigde Staten
v.a.€ 814p.p.
incl. vlucht
 17-12-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Las Vegas, Verenigde Staten
v.a.€ 818p.p.
incl. vlucht
 27-08-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Las Vegas, Verenigde Staten
v.a.€ 827p.p.
incl. vlucht
 17-12-2023, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding