Tsjechië

Tsjechië heeft voor ieder type reiziger iets in petto. Relaxen in een van de kuuroorden van Karlovy Varu. Maak een stedentrip naar prachtig Praag of een fietstocht in het Boheemse woud of ga skiën in het Reuzengebergte.

Stedentrip Praag

Gouden stad Praag, leent zich bij uitstek voor een romantisch weekendje weg. Vanaf de Prager Burcht heeft een fantastisch uitzicht over de oude stad. Slenter over de Karlsburg met haar imposante beelden. Geniet van een heerlijke kop koffie in een van de vele koffiehuizen of breng een bezoek aan het indrukwekkende Joodse kerkhof van de stad.

Fijn geprijsde wintersportvakanties

Voor een fijn geprijsde wintersportvakantie reist u naar Tsjechië Bekijkt u de mogelijkheden in Spindleruv Mlyn eens, gelegen in het Reuzengebergte. Het gebied beschikt over bijna 30 kilometer 25 goed geprepareerde pistes. Zo is er voor iedere skiër genoeg uitdaging

Tsjechische Bohemen

In de zomermaanden is er niets zo fijn dan er even helemaal lekker uit te zijn in de natuur. Zo’n heerlijke vakantie staat u te wachten in de Tsjechische Bohemen. Het Lipnomeer is daarvoor de perfecte uitvalsbasis. Wandelen, watersport of heerlijk picknicken langs de waterkant, u kiest u eigen activiteiten.

Betaalbaar

Met een vakantie naar Tsjechië vermijdt u niet alleen het massatoerisme, u vermijdt eveneens hoge kosten. Welke regio kiest u voor een betaalbare vakantie in Tsjechië? Of u nu kiest voor een auto(rond)reis, een wintersportvakantie of de zomer door wenst te brengen in Tsjechië, wij zoeken graag een passend aanbod voor u.

Tsjechië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Karlovy Vary, Tsjechië
v.a.€ 307p.p.
incl. vlucht
 15-01-2024, (8 dgn)        Meer fotos
Praag, Tsjechië
v.a.€ 307p.p.
incl. vlucht
 15-01-2024, (8 dgn)        Meer fotos
Praag, Tsjechië
v.a.€ 335p.p.
incl. vlucht
 17-11-2023, (8 dgn)        Meer fotos
v.a.€ 341p.p.
incl. vlucht
 06-11-2023, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding