Rusland 

Welkom in het grootste land van Europa, maar ook welkom in Azië, aangezien een groot deel van Rusland op Aziatisch grondgebied ligt.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Voor velen staat Rusland synoniem aan een bucklist reis: een trip per Trans Siberië Express. Een treinreis van Moskou helemaal naar de andere zijde van het land, Vladivostok. Een week het land doorkruisen, met of zonder stops. Wilt u meer van het land zien, dan kiest u voor een onderbreking in bijvoorbeeld Ekatarineburg waar de laatste Romanov familie leefde. Of Irkutks met het uitgestrekte Baikalmeer. Een reis met de deze trein is puur reizen. De reis is belangrijker dan het einddoel.

Stedentrip Moskou

De hoofdstad Moskou staat bol van de cultuur. Bezoek het kloppend hart van de stad, het Kremlin met haar fraaie kathedralen. Sta oog in oog met de Basiliuskathedraal op het Rode Plein en neem een kijkje in het voormalige staatswarenhuis GUM.

Stedentrip Sint Petersburg

Sint Petersburg is een fijne stad om een paar dagen een stedentrip te maken. De eindeloze Nevski Prospekt – de Champs Elysees van deze Russische stad – herbergt talloze kerken en fraai gedecoreerde panden. In de Hermitage – oorspronkelijk het winterverblijf van de tsarenfamilie – vergaapt u zich aan Grote Meesters. Net buiten stad treft u de prachtige paleizen van de voormalige tsaren. Het Peterhof of het Katerinapaleis zijn een lust voor het oog.

Schiereiland Kamchatka

Sta oog in oog met een bruine beer op het Schiereiland Kamchatka, een stuk Rusland dat praktisch aan Alaska grenst. Ga tijgers spotten in het Amure gebied of maak een meerdaagse trekking in het Oeralgebergte.

Voor elke kilometer in het uitgestrekte land, vervult Rusland een van uw reiswensen. Reist u mee?

Rusland vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding