Portugal

Op zoek naar prachtige zandstranden? Gaat uw voorkeur uit naar gezellige steden waar u in de avonduren in drukbezochte cafés luistert naar de emotionele fado, bezoekt u liever sprookjesachtige kastelen of staat een vlucht in een luchtballon over ongerepte streken op uw bucketlist?

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Voor iedere reiziger

Zoekt u niet verder, Portugal heeft voor ieder reiziger wat wils, eindeloze witte zandstranden gaan hand in hand met steden vol cultuurschatten.

Vakantie Algarve

Al jarenlang eenzaam aan de top van favoriete bestemmingen in Portugal, de Algarve. Niet verwonderlijk, de Algarve staan immers synoniem voor witte zandstranden die overlopen in helderblauwe water. Een ideale uitvalsbasis voor surfliefhebbers, zeilers en andere watersporters. Bovendien is de onderwaterwereld zeker de moeite van het ontdekken waard.

Stedentrip Lissabon

Hoofdstad Lissabon, gebouwd op zeven heuvelen, is een populaire stedenreis bestemming. Hier dwaalt u door smalle straatjes versierd met wapperend wasgoed, stapt u aan boord van de beroemde trammetjes en flaneert u over prachtige pleinen en betoverende boulevards.

Stedentrip Porto

Een stad als Porto laat het hart van elke wijndrinker sneller slaan. De beroemde, én heerlijke, portowijn kent hier haar oorsprong. Vele porthuizen heten u hartelijk welkom en laten met geduld en vakmanschap kennis maken met de tawny en ruby uit eigen kelder.

Top bestemming

Heerlijk genieten op de vele stranden, actief bezig zijn (wandelen, fietsen, paardrijden) of UNESCO Werelderfgoed bekijken, kom naar Portugal en uw vakantie kan niet meer stuk.

Portugal vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Praia da Falésia, Portugal
v.a.€ 141p.p.
incl. vlucht
 28-11-2019, (8 dgn)        Meer fotos
Albufeira - Praia da Oura, Portugal
v.a.€ 144p.p.
incl. vlucht
 17-12-2019, (8 dgn)        Meer fotos
Ofir, Portugal
v.a.€ 158p.p.
incl. vlucht
 15-10-2019, (8 dgn)        Meer fotos
Albufeira, Portugal
v.a.€ 166p.p.
incl. vlucht
 14-01-2020, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding