Polen

Polen is een bijzonder land door zijn ongewone landschappen, kleurrijke tuinen en waardevolle tempels.

Een reis door Polen betekent een unieke reis door de ontelbare schatten uit de geschiedenis en de wonderen der natuur!

Het Poolse karakter is een mengeling van gastvrijheid, zorgeloosheid, traditie en een niet altijd terecht minderwaardigheidscomplex.

Oorspronkelijke rijkdom

De rijkdom van de natuur - in veel regio's verrassend oorspronkelijk - maakt actieve recreatie gedurende het hele jaar mogelijk. Meren, oude bossen, rivieren en hoogvlaktes, waardoor gemarkeerde routes leiden voor wandelaars, waterliefhebbers, fietsers en ruiters. Het klimaat in Polen is gunstig voor recreatie en ontspanning het hele jaar door. 

Stedentrip Polen

Ontdek tijdens een citytrip de mooiste en kleurrijkste steden van Polen vol historische bezienswaardigheden.

Warschau

Polen - Warschau een unieke stad en hoofdstad van Polen

Polen - Warschau een unieke stad en hoofdstad van Polen, gelegen in het centrum van Europa op het kruispunt van handelsroutes van West naar Oost en van Noord naar Zuid. Het is een stad vol contrasten, waar je historische monumenten treft naast hedendaagse architectuur. In Warschau ontmoeten oosterse en westerse invloeden elkaar.

Stedentrip Warschau zoeken en boeken

Krakau

Polen - Krakau is de geliefdste en bekendste stad van het land

Krakau – De geliefdste en bekendste stad van het land. In het verleden was het de zetel van de koningen, tegenwoordig is het de meest bezochte stad van Polen en niet zonder reden.

Krakau wordt wel de parel in de Poolse kroon genoemd. De fraaie historische stad ligt in het zuiden van Polen, aan de oever van de rivier Wisla, de koningin van de Poolse rivieren. De binnenstad van Krakau, ooit de hoofdstad van het land, staat al sinds 1978 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Stedentrip Krakau zoeken en boeken

Gdansk

Polen - Gdansk is een prachtige stad met een eeuwenoude geschiedenis

Gdansk is een prachtige stad met een eeuwenoude geschiedenis. Ooit was het een van de rijkste en belangrijkste Hanzesteden en had het levendige culturele en commerciële banden met de Lage Landen. Gdansk ligt aan de Oostzee. Het is een van de populairste vakantiebestemmingen in Polen.

Uitgebreid uitgaansleven tussen Gdansk Nowy Port & Sopot.

De ideale plek om van de zee te genieten, is het zandstrand tussen Gdansk Nowy Port en Sopot. In dit strandgebied vindt u veel wandel- en fietspaden. Verder heeft Gdansk, zoals veel Poolse steden, een uitgebreid uitgaansleven met veel discotheken, cafés en terrasjes.

Stedentrip Gdansk zoeken en boeken

Polen vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding