Kroatië

Van Istrië tot Dalmatië, de Plitvice Meren tot Kvarner Baai of van Krk tot Brac eiland, in feite maakt het niet uit welk stukje Kroatië u kiest voor uw vakantie, u zult immer getrakteerd worden op een heerlijk stukje Europa.

Vakantie in Istrië

Een vakantie in Istrië staat gelijk aan schilderachtige baaien in combinatie met een prachtig bergachtig achterland. Wandelaars trekken er op uit en bedwingen de toppen van 1.000 meter en meer.

Vakantie in Dalmatië

Dalmatië staat bol van de cultuur en architectuur. In Split, de hoofdstad van Dalmatië, treft u het 1.700 jaar oude paleis van keizer Diocletianus.

Tip - Stedentrip Dubrovnik

Kroatie - Zet ook zeker de fijne havenstad Dubrovnik als stedentrip op uw reisschema

Zet ook zeker de fijne havenstad Dubrovnik als stedentrip op uw reisschema.  Het oude historische centrum is niet voor niets genoteerd op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Mediterraanse keuken

Aardappelen en hagelslag uit Nederland is echt niet nodig tijdens een vakantie in Kroatië. De restaurants baseren veelal hun keuken op Italiaanse buren gecombineerd met andere mediterraanse invloeden. Een heerlijk bord pasta, vers bereide visgerechten en smaakvolle bijpassende wijnen vullen uw tafel. Eet smakelijk!

Top bestemming

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Kroatië wordt niet voor niets steeds meer op haar waarde gewaardeerd. Meer en meer vakantiegangers ontdekken het Mediterrane land bol historische steden, fijne kustplaatsen, fantastische natuurparken en kristal helder zeewater. Komt u ook naar Kroatië? We regelen graag uw (rond)reis of accommodatie voor u. 

Kroatië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Kroatië - Kroatië wordt steeds meer op haar waarde gewaardeerd

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Nin, Kroatië
v.a.€ 180p.p.
incl. vlucht
 29-09-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Valbandon, Kroatië
v.a.€ 343p.p.
incl. vlucht
 30-09-2023, (8 dgn)        Meer fotos
v.a.€ 358p.p.
incl. vlucht
 07-10-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Biograd na Moru, Kroatië
v.a.€ 379p.p.
incl. vlucht
 10-10-2023, (9 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding