Ierland

In Ierland gaan cultuur en natuur hand in hand. Zo ontdekt u er oude mythen en legenden die zich afspelen in een van de vele prachtige landschappen.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Hef het glas

Klink met de locals en hef het glas vol Guinness, terwijl u geniet van livemuziek in een van de vele pubs. Trek er te voet op uit, stap op de fiets, sla een balletje golf of ga vissen, de actieve mogelijkheden zijn in Ierland ongekend.  De ruige natuur, die laat zich het beste ontdekken tijdens een meerdaagse wandelvakantie.

Stedentrip Dublin

Hoofdstad Dublin de perfecte uitvalsbasis voor uw (steden) trip door Ierland of als korte stedenreis. Laat u betoveren door middeleeuwse steegjes in het historische centrum bijzondere gotische bouwwerken. Stuk voor stuk prachtexemplaren. Hou zeker even halt bij de beroemde St. Patricks Cathedral of het Trinity College. De universiteitsbibliotheek diende als decor voor de beroemde Harry Potter films.

National Park

Waar u ook bent in Ierland, natuurschoon is altijd om de hoek. Bijvoorbeeld de 214 meter hoge Cliffs of Moher, gelegen aan de Westkust. Of bezoek het Connamara National Park, een ideaal gebied om te voet te verkennen. Maak uzelf op voor een tocht door moerasgebieden en uitgestrekte heidevelden.

Noord-Ierland

Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan Noord-Ierland. Hoofdstad Belfast is een stad vol geschiedenis. Wist u bijvoorbeeld dat de Titanic hier destijds gebouwd werd? Dat ook hier volop genoten kan worden van overweldigende natuur is bij slechts weinigen bekend.

Wanneer gaat u het land vol woeste kliffen, groene heuvels en mystieke meren zelf ontdekken? 

Ierland vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Dublin, Ierland
v.a.€ 248p.p.
incl. vlucht
 08-01-2024, (3 dgn)        Meer fotos
Dublin, Ierland
v.a.€ 281p.p.
incl. vlucht
 05-12-2023, (3 dgn)        Meer fotos
Dublin, Ierland
v.a.€ 283p.p.
incl. vlucht
 08-01-2024, (3 dgn)        Meer fotos
v.a.€ 352p.p.
incl. vlucht
 07-01-2024, (3 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding