Groot-Brittannië

Groot-Brittannië, Verenigd Koninkrijk, Engeland. Hoe zit het ook al weer?

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Stedentrip of vakantie aan de kust

Engeland, Schotland en Wales vormen samen het eiland Groot-Brittannië. Het verenigd Koninkrijk voegt daar Noord-Ierland nog aan toe. Een vakantie naar Groot-Brittannië is heerlijk! Of het nu gaat om een korte stedentrip naar wereldstad Londen of een heerlijk rustige vakantie aan de kust

Land vol contrasten

Reizen door Groot-Brittannië is reizen door een vakantieland vol met contrasten. Waar u in het ene deel prachtige reflecterende meren, ruige klifkusten en uitgestrekte heidevelden ziet. Treft u elders oude burchten, middeleeuwse vakwerkhuizen en interessante steden.

Voor een vakantie midden in de natuur kiest voor een van de mooiste natuurgebieden van Groot-Brittannië. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Lake District? Of de Yorkshire Dales of kiest u liever voor de bossen in Northumberland?

London

London is op het gebied van stedenvakanties de absolute favoriet binnen Groot-Brittannië

London is op het gebied van stedenvakanties de absolute favoriet binnen Groot-Brittannië. Het Schotse Edinburgh, Cardiff in Wales of de Engelse steden Liverpool en Manchester zijn uiteraard ook een bezoek waard. Uw zult aangenaam verrast worden, wanneer een van deze steden kiest.

Keuze in overvloed

Wat u ook kiest, ik help u graag verder met het uitzoeken van uw accommodatie. Keuze in overvloed. Cottages, vakantieparken, inns, bed & breakfasts en hotels. Ook het vervoer per ferry, eurotunnel, eurostar of vliegtuig regel ik er direct voor u bij.

Tip:

Voor een relaxte vakantie op het water kiest u voor een typisch traditioneel Brits schip waarmee u in rustig tempo door een wisselend landschap glijdt.

Groot-Brittannië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding