Frankrijk

Zou er een land populairder zijn bij de Nederlander dan Frankrijk, als het om eigen autovakantie gaat? En geeft deze vakantiegangers eens ongelijk.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Veelzijdig

Frankrijk is een fantastische en veelzijdige bestemming. Ga op stedentrip naar Parijs of Nice, geniet van de heerlijke stranden aan de Côte d'Azur of roetsj van de pistes af kraakverse sneeuw in de Alpen. Elk jaargetijden ontvangt Frankrijk u met open armen.

Stedentrip Parijs

Parijs is altijd een goed idee. Of u nu voor de eerste keer de lichtstad bezoekt of een fervent bezoeker bent. De Eiffeltoren, de Mona Lisa, de Champs-Élysées en de Sacré-Cœur, die moet u toch een keer met eigen ogen aanschouwen.

Zonvakantie Côte d'Azur

Voor een ontspannen zonvakantie trekt u er op uit naar de Côte d'Azur. Het maakt niet uit of u kiest voor Cannes, Nice of Fréjus in deze mondaine badplaatsen bent u in de zomer verzekerd van zon.

Outdoor liefhebbers zijn op hun plek de regio Languedoc Roussillon. Wandelen in de Pyreneeën om vervolgens bij te komen in pittoreske steden zoals bijvoorbeeld Carcassonne.

Atlantische kust

Of wat dacht u van de Atlantische kust? Hier zit u goed als u op zoek bent naar brede zandstranden, gezellige dorpjes en chique badplaatsen.

Wintersport

Frankrijk is niet alleen tijdens de zomermaanden een perfecte reisbestemming. Wanneer de winter inzet en de eerste sneeuw valt, gaat menig wintersporthart sneller slaan. Door de hoge ligging in de Franse Alpen zijn er diverse sneeuwzekere gebieden, waarvan Les Trois Vallée ongetwijfeld het bekendste is.

In welk seizoen reist u naar Frankrijk af?

Frankrijk vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Callian, Frankrijk
v.a.€ 372p.p.
incl. vlucht
 18-10-2023, (8 dgn)        Meer fotos
v.a.€ 374p.p.
incl. vlucht
 07-10-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Montignac, Frankrijk
v.a.€ 376p.p.
incl. vlucht
 07-10-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Bessan, Frankrijk
v.a.€ 409p.p.
incl. vlucht
 19-10-2023, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding