Denemarken

Van Noord Jutland tot Fanø en van Seeland tot Lolland, wat u ook kiest als vakantiebestemming, Denemarken is altijd een succesnummer.

Het land van het gelukkigste volk op aarde, land van veelzijdige natuur, uitgestrekte kustlijnen, ontelbare eilanden, en prachtige fjorden, meren en bossen. Samen met de overzeese gebieden Groenland en de Faeröer vormt het tezamen het Koninkrijk Denemarken.

Ontdek de Deense gastvrijheid in Kopenhagen, een fijne stad bij uitstek geschikt voor een boeiende stedentrip. Naast vele moderne winkels op de Strøget biedt de hoofdstad vele interessante musea. En, natuurlijk de Kleine Zeemeermin. Met een ruime keuze aan restaurants en cafés kan deze hippe en trendy citybreak niet meer stuk.

Denemarken is voor iedereen een topbestemming, maar voor gezinnen met kinderen is het misschien wel de meest ideale bestemming in Europa. Het land van sprookjesschrijver Hans Christian Andersen, een land vol interessante kastelen bol van fascinerende ridderverhalen. Het land van Vikings en, niet te vergeten, het land van LEGOland.

Wandelen of fietsen zijn fijne activiteiten om tijdens een reis naar Denemarken te ondernemen. Denemarken is enorm fietsvriendelijk en heeft niet minder dan 12.000 km bewegwijzerde fietsroutes.

Verbaas u over de rust en ruimte in het land, adem de frisse lucht in tijdens een lange strandwandeling. Denemarken is genieten in de puurste vorm.

Denemarken ontdekt u het beste per (huur)auto, gecombineerd met een verblijf in een prachtig Scandinavisch vakantiehuis. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen om het Deense sprookjesland middels een (bus)rondreis te ervaren.

Kopenhagen is populair als stedentripKlik hier voor stedentrips naar Kopenhagen

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding