Bulgarije - A treasure to discover

Welkom in een van de oudste landen van Europa, welkom in Bulgarije. Ondanks dat Bulgarije een rijke geschiedenis heeft is het een land met een jong hart. In steden als Sofia en Plovdiv bruist het op de pleinen en markten.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Zon, zee en strandvakantie

Voor een budgetvriendelijke zon, zee, strandvakantie bent u in Bulgarije aan het juiste adres. Niet alleen beschikt dit Oost-Europese land over meer dan 350 kilometer kustlijn, het is ook nog eens prima betaalbaar. Geniet van het heerlijke weer aan de Zwarte Zee in bekende badplaatsen als Sunny Beach of Golden Sand

Walhalla voor cultuurliefhebbers

Cultuurliefhebbers halen het hart op in Bulgarije. Plovdiv, een antieke stad. Een eeuwige stad. Een stad die net als Rome op 7 heuvelen is gebouwd. Slenter door het autovrije centrum en bezoek zeker het oude Romeinse amfitheater.

Het befaamde Rilaklooster, hoog in het Rilagebergte is absolute aanrader. Hier treft u een keur aan kleurrijke fresco's. Hoofdstad Sofia is het kruispunt tussen Oost- en West Europa. Duik in het Nationaal Historisch museum en ontdek wat 7.000 jaar beschaving opgeleverd heeft.

Wintersportvakantie?

Wist u dat u in Bulgarije ook prima terecht kunt voor uw wintersportvakantie? Ondanks dat een echte wintersportcultuur enigszins ontbreek in Bulgarije, kunt u er prima terecht voor een paar dagen sneeuwplezier. Bansko en Borovets zijn twee skigebieden waar veel in geïnvesteerd is. Qua faciliteiten benadert Bulgarije meer en meer het niveau van de Alpenlanden.

Betaalbaar Bulgarije

Bulgarije trakteert u op een boeiende mix van historie, prachtige berglandschappen en zonnige stranden. Waar gaat uw volgende vakantie naar toe? Naar betaalbaar Bulgarije?

Bulgarije vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding