Aruba

Ondanks dat Aruba tropische temperaturen kent en het er gemiddeld tussen de 28 en 32 graden is, voelt de zon altijd aangenaam door de constante zeebries.

Aruba - Bon Bini! 

Welke maand u ook kiest, op vakantie paradijs Aruba is het simpelweg elke dag zomer, dus uw vakantie zal aangenaam warm zijn.

Aruba

Elke dag strandweer

Perfecte temperaturen: elke dag strandweer, maar nooit te heet om iets actiefs te doen.

Bijvoorbeeld in of op het water, want met een gemiddelde zeewatertemperatuur van 27 graden wilt u de hele dag in het azuurblauwe water liggen.

Ook ’s nachts koelt het op Aruba nauwelijks af, waardoor u kunt genieten van zwoele avonden onder de sterrenhemel.

Het klimaat op Aruba is elke dag hetzelfde... 

Aruba is vrijwel geheel vlak waardoor de noordoostelijke passaatwind op het gehele eiland voor verkoeling zorgt. Aruba heeft meer zonne-uren en zonnige dagen per jaar dan elk ander Caribisch eiland, dus wilt u in de Hollandse winter naar een zonzekere bestemming, dan is dit de beste keus.

Warm op in het tropische klimaat, waar de zon elke dag minimaal 8 uur schijnt en het zo’n 30 graden is. Er kunnen in december dagen zijn van 28 graden en in augustus wordt er weleens 35 graden gemeten, maar meer mogelijkheden zijn er niet.

 Aruba

Hoezo evenementen het hele jaar door? 

Zoals u ziet is de gemiddelde temperatuur op Aruba relatief stabiel het hele jaar door. Daarom vinden er op verschillenden momenten in het jaar diverse evenementen plaats.

Wilt u weten welke evenementen plaatsvinden tijdens uw verblijf op Aruba? Klik dan hier.

Een heerlijk briesje 

Hoewel het elke dag zo’n 30 graden is, is het op Aruba nooit echt broeierig of benauwd. Er staat namelijk vrijwel altijd een noordoostelijke passaatwind, die aanvoelt als een heerlijke briesje.

U kunt dus makkelijk de hele dag buiten zijn en bijvoorbeeld een flinke wandeling of fietstocht maken. Maar vergeet u niet goed in te smeren met zonnebrand, want door het verkoelende briesje vergeet u soms hoe krachtig de zon kan zijn.

Geen orkaangevaar

Aruba vakanties zoeken en boeken

Wees gerust, Aruba ligt als benedenwinds eiland buiten het Caribisch orkaangebied, dus u zit hier het hele jaar veilig.

Als er een orkaan in de buurt is (meeste kans in september en oktober), kan er wat meer wind staan en wat meer regen vallen, maar een orkaan op Aruba zelf is zeer zeldzaam. 

Aruba vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Oranjestad, Aruba
v.a.€ 1057p.p.
incl. vlucht
 23-10-2023, (9 dgn)        Meer fotos
v.a.€ 1301p.p.
incl. vlucht
 23-10-2023, (9 dgn)        Meer fotos
Eagle Beach, Aruba
v.a.€ 1422p.p.
incl. vlucht
 27-11-2023, (9 dgn)        Meer fotos
v.a.€ 1633p.p.
incl. vlucht
 13-11-2023, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding