Maleisië

Malaysia truly Asia. Maleisië verwent u met prachtige eilanden, het Taman Negara het grootste en oudste regenwoud ter wereld, gastvrije bevolking en heerlijk eten.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Proef van verschillende culturen

Een reis door Maleisië, bestaande uit het schiereiland Maleisië en Borneo (het eiland dat Maleisië deelt met Indonesië) is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Tijdens uw verblijf in Kuala Lumpur, de hoofdstad, gaat u natuurlijk de hoogte in tijdens een bezoek aan de Petronas Twin Towers. Proef van verschillende culturen in de authentieke wijken China Town en Little India.

Overblijfselen uit de VOC-tijd

Stadhuys, Jonkerstraat dat klinkt toch wel Nederlands, niet waar? In Malakka vindt u overblijfselen uit de VOC-tijd. Een leuke plek om te slenteren langs koloniale gebouwen in het historische centrum.
Thee, zo ver het oog reikt. Cameron Highlands is een adembenemend mooi landschap, langs de glooiende hellingen en bergen dient u zeker een bezoek te brengen aan een van de vele theeplantages.
Op Penang of Langkawi is tijd om te relaxen op de parelwitte stranden met rustige baaien en een glasheldere zee, waar u tal tropische vissen bewondert. Pulau Tioman of de Perhentian eilanden, zijn het ultieme paradijs op aarde.

Natuurliefhebbers opgelet

Natuurliefhebber en/of avontuurlijk ingesteld? Trek dan naar Borneo. Beklim Mount Kinabalu, maak kennis met de Oerang Belanda aap in Bako National Park, knuffel met de bedreigde Orang Oetan in Sepilok reservaat. Ga kanoën Kinabatangan rivier en slaap in het Batang Ai National Park in een traditioneel Iban longhouse.

Individuele rondreis per huurauto

Het westelijk deel van Maleisië leent zich prima voor een individuele rondreis per huurauto. Liever niet zelf aan het stuur – in Maleisië rijdt men aan linkerkant van de weg – boek dan een reis per comfortabele auto met privé chauffeur of een georganiseerde groepsrondreis. De laatste twee opties zijn tevens een goed idee, wanneer u Borneo wilt bereizen.

Tip: Combineer uw reis door Maleisië met Singapore.

Maleisië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding