Australië (Oceanië)

Tahiti

  • pic 1

Tahiti

Wat hebben kapitein James Cook, HMS Bounty en Paul Gauguin met elkaar gemeen? Driemaal gaat het over Tahiti. Kapitein James Cook legde tijdens een van zijn drie ontdekkingstochten aan op het eiland. Kapitein Bligh van de beroemde vloot HMS Bounty reisde eveneens naar Tahiti; na het bezoek keerde de bemanning zich tegen hem en muitten het schip. De kapitein werd zonder pardon met zijn officieren van boord gezet. De Franse schilder Gauguin verbleef slechts kort op het eiland, maar maakte er een aantal van zijn meest beroemde werken.

Wat staat u te wachten als u naar Tahiti reist? Een waar paradijs in de Stille Zuidzee. Naast snorkelen en duiken in het heldere water en onthaasten op prachtige droomstranden ontdekt u in het binnenland bergen en regenwoud. Maak zeker tussen het relaxen door tijd voor een bezoek aan traditionele Polynesische dorpjes op het eiland.

Tip: Om de lange reis naar Tahiti te onderbreken, maakt u een stopover in bijvoorbeeld Los Angeles. Wij stellen graag voor u de perfecte reis samen.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding