Australië (Oceanië)

Papoea-Nieuw-Guinea

  • pic 1

Papoea-Nieuw-Guinea 

Deze bestemming is wellicht één van de laatste ongerepte plekken ter wereld. Een land van regenwouden, steile bergen, prachtige valleien en kleine zandstranden gelegen aan een kristalheldere oceaan. Hier treft u nog grote stukken ongerepte natuur, een land en bevolking zo puur, dat treft u nergens anders. Reist u met ons mee naar Papoea-Nieuw-Guinea?

Tussen het zeer dichte regenwoud en tal van rivieren die Papoea-Nieuw-Guinea doorkruisen, ligt de hoofdstad Port Moresby. In tegenstelling tot de rest van het land, een moderne plek op het eiland. Hedendaagse hoogbouw, drukke straten, winkels en hotels, u treft het er allemaal, maar het ontbreekt de stad aan charme. Niet verwonderlijk dat de meeste reizigers dan ook deze stad links laten liggen.

De ruige woeste landschappen spreken de bezoekers aan Papoea-Nieuw-Guinea meer aan. Een bezoek aan de verschillende stammen op het eiland maken uw bezoek aan het eiland af. Door de overweldigende natuur en de moeilijk begaanbare wegen leven er talrijke stammen te midden van de natuur. Op veel plekken is de Westerse beschaving een onbekend begrip. De locals zien er nog altijd hetzelfde uit als een eeuw geleden en een stammenoorlog die wordt uitgevochten met speren is niet ondenkbaar.

Ga mee op ontdekkingsreis naar één van de laatste wildernissen op aarde. Laat de pionier in uzelf los en reis naar Papoea-Nieuw-Guinea.

Tip: Om de lange reis naar Papoea-Nieuw-Guinea te onderbreken, maakt u een stopover in bijvoorbeeld wereldstad Singapore. Wij stellen graag voor u de perfecte reis samen.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding