Australië (Oceanië)

Bora Bora

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Bora Bora

Het mooiste eiland van Frans Polynesië staat synoniem voor het paradijs. Bora Bora met haar parelwitte stranden en wuivende palmbomen staat garant voor een meer dan geslaagde tropische vakantie.

U bent op zoek naar prachtige stranden, azuurblauw water, fantastische onderwatersportmogelijkheden en uitstekende accommodatie? Zoekt u niet verder. Bora Bora scoort op al deze genoemde facetten een tien.

Bora Bora ligt niet om de hoek. De meest gevlogen route is via de Verenigde Staten en Tahiti naar uw eindbestemming. Al met al bent u een etmaal onderweg. Onderweg uw route onderbreken met een verblijf in de States is vanzelfsprekend mogelijk. Wij zoeken de beste verbinding graag voor u uit.

Wanneer u dan eenmaal uw droombestemming hebt bereikt, rest u slechts een ding: Genieten!

Mocht u uw dagen aan het strand af willen wisselen met andere activiteiten, dan is dat op Bora Bora eveneens mogelijk. Naast duiken of snorkelen is er boven water eveneens genoeg te ontdekken. Trek uw wandelschoenen aan en wandel het eiland rond. Boek een jeepsafari en ontdek het ruige binnenland vol watervallen. Kanoën of SUP’en behoren eveneens tot de mogelijkheden. Ontdekt u de prachtige lagunes tijdens een zeiltocht of stapt u aan boord van een helikopter en bekijk het eiland van bovenaf.

Voor wie denkt dat Bora Bora enkel bezocht wordt door honeymooners heeft het mis. Een ieder die ultiem wil genieten, komt naar deze bestemming. Koppel of gezin, eenieder geniet van de gastvrijheid en de schoonheid die Bora Bora biedt.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding