Senegal

De Afrikaanse westkust staat vooral bekend om haar witte zandstranden. In schitterend Senegal ontdekt u neushoorns en giraffen in de verschillende wildlife parken. 

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Naast Tanzania, is Senegal bij uitstek geschikt voor een safari. De Afrikaanse savanne schenkt u een blik op het wild dat er vrij rondloopt. Vanuit een 4 x 4 Jeep trekken giraffen en neushoorns aan u voorbij.

Natuurreservaten

De natuurreservaten die het land rijk is, tonen u nog meer schoonheid van het West-Afrikaanse land. Honderden verschillende vogelsoorten zoals flamingo’s en pelikanen maar u treft er ook apen en zebra’s. Verzeker uzelf ervan dat u een stop maakt bij de ‘apenbroodboom’ de baobab, het symbool van het land. Sommige exemplaren zijn maar liefst duizend jaar oud.

Dakar

De hoofdstad Dakar is een bestemming op zich. Verdiep u in de historie van de slaventijd op het eiland Gorée. Vanuit het roze huis ‘La Maison des Esclaves’ werden een paar eeuwen lang slaven verhandeld en getransporteerd naar de nieuwe wereld. Op zoek naar een leuk souvenir voor de thuisblijvers. Struin over de Tilènemarkt, een handgemaakte tas of sjaal weet het thuisfront vast en zeker te waarderen.

Witte zandstranden

Sluit uw bezoek aan Senegal af aan het strand van Saly is de Lagune de la Somone. Witte zandstranden versierd met palmbomen en rieten parasols, wachten op u. 

Tip:

Senegal is perfect te combineren met het (17 x kleinere) buurland Gambia

Senegal vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Saly, Senegal
v.a.€ 937p.p.
incl. vlucht
 10-09-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Saly, Senegal
v.a.€ 939p.p.
incl. vlucht
 04-06-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Saly, Senegal
v.a.€ 945p.p.
incl. vlucht
 10-09-2023, (8 dgn)        Meer fotos
M'bour, Senegal
v.a.€ 952p.p.
incl. vlucht
 10-09-2023, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding