Acties bij The Travel Club

Reizen die je dichterbij brengen

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Logo

Reizen die je dichterbij brengen

The Travel Club is trots om deze reizen aan u voor te kunnen leggen. Neem voor meer informatie contact op met uw persoonlijke reisadviseur.

Als reisorganisatie hebben we één doel voor ogen: onze reizigers dichter bij hun bestemming brengen. Fysiek, door te zorgen dat je de mensen en het land écht leert kennen, maar ook gevoelsmatig.

We willen dat je als reiziger rijker terugkomt. Daar kunnen we uitgebreid over vertellen, maar liever laten we het je gewoon zien!

Riksja Travel is geen reisbureau. Althans, ze zijn veel meer dan dat. Ze zijn ook een club enthousiaste reizigers. Misschien heeft u nog nooit van Riksja Travel gehoord. Dat kan goed, want we vinden een naam niet zo belangrijk. Riksja Travel doet niet aan billboards, maken geen brochures.

 "Wij willen graag dat mensen ons ontdekken. Zelf zeggen we altijd: "We hebben geen merk. We hebben een hart."

Ze zijn in 2000 gestart met de filosofie dat ze iedereen die er werkt blij willen maken. Als de medewerkers zelf blij zijn kunnen ze namelijk ook onze reizigers blij maken. En dat doen ze inmiddels al vijftien jaar.

De oprichter van Riksja Travel; Marius, aan het woord:
"In veel landen werken we met kleinschalige slaapmogelijkheden, plekken waar je de lokale mensen kunt ontmoeten. Daar vinden de ontmoetingen plaats die je bij blijven. Ik herinner me een gesprek op de veranda van een oud koloniaal hotelletje in Kandy, Sri Lanka.
Dat is zeker al vijftien jaar geleden, maar ik voel nog steeds de trilling van dat moment. Hoe we daar stonden, uitkijkend over de Temple of the Tooth, met een glas slechte whisky. Ik weet nog waar we over spraken en voel de herkenning die we bij elkaar voelden. Dat zijn de momenten waarvoor ik op reis ga. Dat is wie wij zijn bij Riksja. En dat zijn de momenten die wij jou op reis willen bieden.

Ik wens je veel reisplezier en hoop dat we je kunnen inspireren met onze manier van reizen die nu ook te boeken zijn via je persoonlijke reisadviseur!"

Logo
The Travel Club is trots om deze reizen aan u voor te kunnen leggen. Neem voor meer informatie contact op met uw persoonlijke reisadviseur.

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding