Acties bij The Travel Club

Riksja - Individuele rondreizen vol bijzondere verhalen

Slechts 1 rondreis, maar 1000 bijzondere verhalen om mee thuis te komen…

Een onbegrensde glimlach, een boeiend gesprek met een local of per ongeluk midden in een offerceremonie belanden; op reis kan het allemaal. De momenten waarin u op reis echt heel dicht bij het land en de mensen komt, daar draait reizen volgens Riksja om.

Riksja reizen zijn bijzondere, individuele reizen. Voor iedereen, ook families, die iets anders zoeken en verrast willen worden. Wat u ook wilt doen en waar u ook ter wereld naartoe wilt, een Riksja reis betekent dat u een aantal zekerheden heeft.

Riksja reizen zijn bijzondere, individuele reizen

Dit is reizen op de Riksja-manier

Geen grote hotelketens of samen met hordes toeristen een bezienswaardigheid bekijken. Riksja regelt overal knusse slaapplaatsen, bijzondere activiteiten en vervoer en nemen de reizigers zo mee naar het hart van de bestemming. Een reis die is toespitst op uw wensen.

U reist zelfstandig en avontuurlijk, maar met het gemak dat alles voor u is geregeld. Ideaal, toch? 

Voor reizigers, door reizigers

De bestemmingsexperts van Riksja gaan zelf actief op zoek naar de mooiste plekjes. Zij bezoeken zelf de bestemming en toetsen of de slaapplaatsen en activiteiten passend zijn. Daarom kan Riksja de kwaliteit leveren die wordt beloofd.

Lake Tekapo, Nieuw Zeeland - Contact met locals, Thailand

Familiereizen

Riksja biedt bijna 50 bestemmingen wereldwijd aan. Wilt u reizen met (jonge) kinderen? Doen! Niets is mooier dan samen met uw kinderen de wereld te ontdekken. Riksja heeft een compleet family product, met lager reistempo, andere accommodaties en bijzondere activiteiten voor jong en oud. 

Hart voor de wereld

Reizen is mooi, maar laat ook een voetafdruk achter. Daarom vindt Riksja het niet meer dan logisch iets terug te doen. Zo ondersteunen zij onder meer wereldwijd hulpprojecten en werken zij zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers.

Vietnam Ha Giang loop

Van welke bestemmingen droomt u?  

De een zoekt avontuur, de ander zoekt ontspanning of misschien wel een beetje van beide. Elke bestemming heeft zijn charme. Vanwege het grote Riksja-aanbod is er altijd een match.

Gaat uw hart bijvoorbeeld sneller kloppen van een rondreis door Zuid-Afrika? U kunt dwars door de ongerepte natuur, wildlife spotten en een bezoek brengen aan Drakenbergen. 

Of staat Sri Lanka al lang op uw bucketlist vanwege de diversiteit en wilt u graag proeven van de lokale cultuur – letterlijk en figuurlijk.

Sri Lanka - Zuid-Afrika

Advies – uw persoonlijke reisadviseur van The Travel Club helpt u graag verder

Over deze en de vele andere Riksja bestemmingen, kunt u advies vragen bij uw reisadviseur. Voor elke wens, kan een reisvoorstel op maat worden gemaakt. Daarmee hoeft u niet langer meer te dromen, maar kunt het straks allemaal zelf en navertellen.

Een selectie van de Riksja bestemmingen:

Amerika – Argentinië – Bolivia – Costa Rica – Cuba – Guatemala – Japan – Jordanië – Mexico – Nepal – Peru – Tanzania – Vietnam – Zuid-Afrika 

Riksja boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding