Acties bij The Travel Club

Buro Scanbrit - Familievakanties Scandinavië: op avontuur in de natuur

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Familievakanties Scandinavië: op avontuur in de natuur

De Scandinavische bestemmingen lenen zich goed voor een (actieve) familievakantie. In Zweden kunt u kanoën en mountainbiken, en ontdekt u elanden en bevers tijdens een spannende safari. Noorwegen staat garant voor stoere activiteiten zoals raften, een boottocht door de fjorden of een spannende gletsjertocht.

De vakantie begint al zodra u aan boord bent van de ferry en als u de volgende dag wakker wordt kan het avontuur beginnen. U overnacht in blokhutten en vissershuisjes en overal waar u bent, zit u middenin de natuur. Lekker samen bezig zijn: waar u ook voor kiest, op deze bestemmingen bent u verzekerd van prachtige natuur en leuke activiteiten voor het hele gezin!

Ontdek de tips van The Travel Club en Noordwest-Europa specialist Buro Scanbrit:

Activiteiten voor het hele gezin in Zweden:

Ga op wildsafari

Wildsafari

Vanavond gaan jullie samen met de gids op zoek naar de koning van de bossen: de eland. Onderweg zal de gids u ook wijzen op sporen van andere wilde dieren en vogels die uniek zijn in dit gebied. Als onderbreking tijdens deze speurtocht genieten jullie in de bossen van een kopje koffie en limonade.

Volg een kids survival training

Summer Adventure Dalarna

Vandaag is het écht een avontuur. En een vuur brandend houden vereist kennis en ervaring en dat is wat u tijdens deze excursie gaat leren. Onder leiding van een gids gaan jullie de bossen in om ergens uw eigen kampvuur te bouwen. Als het vuurtje goed knispert kunt u heerlijke worstjes braden.

Tip: 10-daagse ‘Summer Adventure Dalarna’ inclusief overtocht, verblijf in een vakantiewoning en 5 excursies vanaf € 419 p.p. (bij 4 personen)

Bouw uw eigen houtvlot en overnacht in de Zweedse natuur

Houtvlotavontuur

Wilt u echt iets bijzonders tijdens uw vakantie? Dan kunt u niet om een houtvlottocht heen! Op uw zelfgebouwde houtvlot zakt u langzaam de Klarälven rivier af. Het ontdekken van de ongerepte natuur en kleine dorpjes langs de Klarälven doet u de drukte en de stress van thuis snel vergeten. Een heerlijke vakantie vol actie én rust!

Tip: 2 tot 8-daagse ‘Houtvlotavontuur’ vanaf € 155 p.p. (bij 4 personen / 2 dagen)

Avontuurlijke activiteiten in Noorwegen:

Familie raften over de Vosso rivier

Familie raften

Laat uw adrenalinepeil stijgen tijdens het wildwater raften in Voss! U kan kiezen uit twee verschillende tochten. De spectaculaire tocht gaat over de Stranda rivier, is 7 tot 8 km lang en heeft diverse stroomversnellingen. Speciaal voor families met kinderen is er het familie raften over de Vosso rivier.

Duur: ca. 3 uur.

Tip: 10-daagse ‘Summer Adventure Voss’ inclusief overtocht, verblijf in een appartement en 3 excursies vanaf € 539 p.p. (bij 4 personen)

Gletsjerhiken speciaal voor families

Gletsjerhiken

Deze gletsjerwandeling is uitermate geschikt voor sportieve families, die gewend zijn om te wandelen. U gaat eerst met een bootje naar de overkant van het gletsjermeer. Vervolgens loopt u samen met de gids in ongeveer 45 minuten naar het begin van de gletsjer. Eenmaal bij de gletsjer gaat u ongeveer 1,5 uur wandelen op de Nigardsbreen in het Nationaal Park Jostedalsbreen.

Duur: ca. 4 uur.

Tip: 17/18-daagse autorondreis ‘Unni’ inclusief overtocht, verblijf in diverse accommodaties en 2 excursies vanaf € 694 p.p. (bij 4 personen)

Boek uw Scandinavië vakantie bij Buro Scanbrit, dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa.

Prijzen zijn exclusief € 27 reserveringskosten en € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds.

Buro Scanbrit boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding