Acties bij The Travel Club

Familiereizen in Azie

FAMILIEREIZEN IN AZIË

 

Familiereizen in Azië - Genieten terwijl u de wereld ontdekt met uw eigen familie

De wereld ontdekken met eigen familie

Wat is er mooier dan het creëren van bijzondere herinneringen terwijl u de wereld ontdekt met uw eigen familie, samen ervaringen deelt waar u een leven lang over napraat...

Voor gezinnen met kinderen ontwerpt Untamed Travelling speciale reisprogramma’s, ver van de gebaande paden, waarbij extra aandacht wordt besteed aan leuke activiteiten en kindvriendelijke accommodaties. Afwisselend, avontuurlijk maar toch interessant voor alle leeftijden! 

VIETNAM, SRI LANKA EN MALEISIË

Familiereizen in Azië - Vietnam, Sri Lanka en Maleisië

Vietnam, Sri Lanka en Maleisië zijn gastvrije bestemmingen waar kinderen van harte welkom zijn. In het donker met een zaklamp op zoek naar nachtdieren, picknicken in een bos waar u luidruchtige gibbons hoort, een cruise op de zee en dan met een kajak een grot in varen…

Het zijn leerzame, maar vooral buitengewoon leuke familie avonturen. 

STRANDVERLENGING

Aansluitend aan deze familiereizen kunt u doorreizen naar een verblijf in een weldadig resort aan het witte strand met wuivende palmbomen. Onder de glinsterende golven schuilt een bijzondere onderwaterwereld.

Wie wil maakt een duik, maar ook snorkelend ontdekt u de vele kleuren die onder het blauwe wateroppervlak verborgen gaan. Gaat u verder de zee op, dan gaan de dolfijnen met u mee. Speels springen ze uit het water en volgen uw boot, om hun kunstjes aan iedereen te laten zien.

Er zijn verschillende luxe resorts met uitstekende faciliteiten, ook voor kinderen van alle leeftijden.
Aanbieding Panama Untamed

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Familiereizen in Azië – AANBIEDING: Wanneer u boekt voor 01 maart krijgt u een schitterende fietstocht door Vietnam, Sri Lanka en/of Maleisië cadeau!

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding