Acties bij The Travel Club

Tenzing droomreis USA

 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1

Een droomreis naar de USA

Overweegt u om een complete rondreis naar de USA te maken?

Dan wilt u natuurlijk dat deze reis tot in de puntjes verzorgd is en helemaal aansluit bij uw wensen.

De reizen van Tenzing Travel zijn met de grootste zorg en op basis van meer dan 25 jaar eigen ervaring samengesteld. 
Puur op prijs concurreren, dat past niet bij Tenzing Travel. Zij blijven zich focussen op kwaliteit en doen daar geen concessies aan! Bijvoorbeeld met accommodaties en kampeerplaatsen IN de Nationale Parken, en niet daar buiten. Kost iets meer…. Maar zo wordt uw reis echt úw droomreis!

Boek nu met exclusieve voordelen en extra’s uw USA reis via uw persoonlijke reisadviseur van The Travel Club.

Een droomreis naar de USA boekt u bij YourTravel

Voordelen

De voordelen wanneer u uw USA-reis via uw persoonlijke reisadviseur van The Travel Club onderbrengt bij Tenzing Travel:

 • Een gratis Nationale Parken Pas, ter waarde van USD 80,-
 • Een gratis roadbook voor u als klant van The Travel Club met uitgebreide (Nederlandse) beschrijvingen
 • Vroegboekkortingen op onder andere campers (wacht niet te lang!)
 • Laagste prijsgarantie op camperhuur
 • Een vaste klanten korting voor u als klant van The Travel Club ter waarde van EUR 100,- als u aantoonbaar eerder met Tenzing Travel heeft gereisd

Profiteer van een gratis pas om de Nationale Parken te bezoeken

Populaire reizen

Wij geven u graag een selectie van een aantal populaire USA rondreizen.

Highlights of the West – 18 daagse autoreis

In ruim twee weken tijd brengt u, rijdend door het indrukwekkende natuurschoon en genietend van de gezellige steden, door in het spectaculaire zuidwesten van Amerika.

Vanuit Los Angeles rijdt u naar Laughlin en vervolgens door de woestijn naar de Grand Canyon, Lake Powell, Bryce Canyon en het Zion National Park. Het landschap tijdens deze reis is zeer afwisselend; u passeert uitgestrekte woestijngebieden, bekende steden, indrukwekkende natuurparken en diverse locaties die u wellicht herkent van grote Hollywood-films!

Deze reis is zo ingericht zodat u de meeste tijd ín de parken heeft, en er is geprobeerd om korte afstanden tussen de nationale parken aan te houden.

Zuidwest Amerika met Las Vegas, San Francisco en Los Angeles

Beautiful Southwest – 18 daagse autoreis

Het westen van Amerika is met het mooie weer, de pretparken, lange stranden en prachtige natuur een bestemming bij uitstek om met kinderen te bezoeken. Want waar anders kun je een bezoek aan Disneyland combineren met hét pretpark voor volwassenen?

In Las Vegas zijn gelukkig ook vele spectaculaire attracties voor kinderen. Daarnaast is er genoeg tijd in de natuur, in parken als het Yosemite National Park, Bryce Canyon en de Grand Canyon. Jullie gaan genieten van alle hoogtepunten van het Wilde Westen! 

Tijdens deze reis wisselen steden, natuur en een mix van natuur & cultuur elkaar af en vanwege het rustige reistempo, de stops en de te rijden afstand is deze reis uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen.

Beautiful Southwest is uitermate geschikt met kinderen

Best of the Rockies  - 19 daagse autoreis

Deze 19-daagse autoreis door de majestueuze bergen van de Rocky Mountains is onze meest uitgebreide ontdekkingsreis door de Rockies, met indrukwekkende natuur, zowel binnen als buiten de nationale parken.

U bezoekt onder meer het Custer State Park en ziet voormalige presidenten, uitgehouwen in steen, bij Mount Rushmore. U gaat naar de beroemde geisers en modderpoelen in Yellowstone National Park. Ook Idaho staat op het programma, met het buitenaardse landschap van de Craters of the Moon. Via Salt Lake City en Mesa Verde National Park rijdt u terug naar Denver.

Uniek aan deze reis is dat Glacier National Park óók wordt bezocht en natuurlijk een verblijf op een ‘working ranch’ waar u zich waant in de tijd van het “Wild Wild West”.

Bezoek de Rockies en verblijf in een Ranch

Highlights of the Northeast 

Alle hoogtepunten van Noord-Oost Amerika in één reis verzameld!

Geniet van grootse wereldsteden en schitterende natuur. Een reis door de bakermat van de Verenigde Staten met veel geschiedenis vol pioniersdrama, historische architectuur en booming rijkdom in New York. En de stad Washington als symbool voor de nieuwgeboren democratie.

Op het platteland komt u door vele slaperige stadjes en langs die mooie overdekte bruggen, bekend van de film met Meryl Streep. In het najaar krijgt u de Indian Summer er gratis bij!

Een reis waarbij de 3 hoofdsteden afgewisseld worden met mooie natuur inclusief de Niagara Falls!

Highlights of the Northeast Washington & Niagara Falls

Charming New England  - 13 daagse autoreis

In een kleine twee weken bekijkt u het beste van New England. Een reis vol natuur, lieflijk landschap, kust en charmante steden als Bar Harbor en Cape Cod die typerend zijn voor deze regio.

Het historische Boston gaat vooraf aan deze reis, gevolgd door indrukwekkende natuurgebieden als Acadia National Park, White Mountains en Green Mountains. U rijdt door een karakteristiek landschap met pittoreske stadjes en overdekte bruggen. Een aantrekkelijke kennismaking met het sfeervolle New England.

Onze insiders tip: bezoek het plaatsje Stowe, bekend van de Sound of Music én maak deze reis tijdens de Indian Summer…Charming New England

East Coast Explorer – 18 daagse autoreis

Het altijd interessante New York City gaat vooraf aan deze reis, waarna u Washington D.C. bezoekt met de vele beroemde monumenten en musea. Geniet van de mooie natuur van Shenandoah, de Blue Ridge Mountains en de Great Smoky Mountains.

In de 'Deep South' bezoekt u Charleston, Savannah en St. Augustine, de oudste stad van Amerika. Tenslotte maakt u kennis met Florida, waar de pretparken in Orlando en de stranden in Cocoa Beach en Miami op het programma staan!

Deze reis is vanwege de korte afstanden en combinatie van steden en natuurlijk ideaal met kinderen.

East Coast Explorer

Reserveer alvast uw kampeerplaats voor uw camperreis

Het is nu mogelijk om via uw persoonlijk reisadviseur van The Travel Club bij Tenzing Travel vooraf alvast alle kampeerplaatsen te reserveren tijdens uw camperreis in de USA.

De kampeerplaatsen met name ín de nationale parken zijn zeer populair en soms binnen een paar uur (aan het begin van het boekingsseizoen) uitverkocht!

Wij adviseren dan ook ten zeerste om deze kampeerplaatsen vast te reserveren, zo heeft u er geen omkijken naar en hoeft u op reis (en voorafgaand) alleen maar te genieten. Wacht u niet te lang want alleen nu heeft nu de beste prijzen en mogelijkheden!

Reserveer vooraf uw kampeerplaatsen voor uw camperreis in de USA

Verrassend USA

Tips voor een verblijf in bijzondere accommodaties:

 • Under Canvas in Yellowstone, Moab, Zion, Grand Canyon en Glacier NP biedt u een unieke ervaring; glamping.  Kamperen in een comfortabele tent, geinspireerd door Afrikaanse safaris’s, met eigen voorzieningen. Een deel van de tenten zijn voorzien van een houtkachel en een eigen badkamer met douche en toilet.

 • Navajo Hogan:  u verblijft in een traditionele woning van de Navajo indianen midden tussen de majestueuze rode rotsen van Monument Valley
 • Avontuurlijke ranches in de Rockies en Texas: Altijd al eens een cowboyhoed en een geruite bloes willen dragen? Waar kan dat nou beter dan op een ranch in het Wilde Westen.  Tenzing Travel heeft verschillende ranches waarop overnacht kan worden
 • Verblijven in historische plantagehuizen en Antebellums huizen maken uw reis in The Deep South tot een overgetelijke ervaring!
 • Ervaar de gastvrijheid tijdens uw verblijf in kleine en romantische inns of B&B’s in het sfeervolle New England

Verblijf in bijzondere accommodaties in de USA

Tips voor bijzondere excursies en belevenissen:

 • 2 Day Alcatraz & Bike Tour (Golden Gate Bridge / Sausalito). Een leuke fietstour met gids door San Francisco, over de Golden Gate Bridge naar de gezellige wijk Sausolito en aansluitend de volgende dag een bezoek aan de beruchte gevangenis Alcatraz
 • Horseshoe Bend Air Tour: Helikoptervlucht vanuit Page over het indrukwekkende Lake Powell, de Glen Canyon Dam en spectaculaire Horseshoe Bend
 • Walvisexcursie Bar Harbour: ga per highspeed catamaran op zoek naar de grijze walvis en bultrug walvis
 • Bezoek de rodeo in Cody, Rodeo Capital of the World en beleef de wereld van de cowboys
 • Sportwedstrijd: Een sportwedstrijd zoals in Amerika beleeft u nergens anders! Bekijk een honkbalwedstrijd van de Boston Red Sox, moedig de basketballers van de New York Knicks of de ijshockeyers van de Chicago Blackhawks aan.
 • Sun Studio in Memphis: bezoek de wereldberoemde opnamestudio waar de muziek carrière van sterren als Johnny Cash en Elvis Presley ooit begon
 • Plantation Tour: breng een bezoek aan oude plantagehuizen als Oak Alley en de Laura Plantation in the Deep South. Stap terug in de tijd en laat een gids u alles vertellen over de rijke families die er leefden en de slavernij

Wilt u meer informatie over deze reizen van Tenzing Travel? Neem dan contact op met uw persoonlijke The Travel Club reisadviseur.

*Vraag uw reisadviseur naar de voorwaarden

Bezoek de mooiste NP van Amerika - Antelope Canyon, Sequioa NP en Horseshoe bend

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

Tenzing Travel boekt u bij uw The Travel Club reisagent

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding