Acties bij The Travel Club

Transavia

Bilbao, Edinburgh en Perugia

3 nieuwe zomerbestemmingen van Transavia

Zomer 2020 vliegt Transavia naar drie nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport: Edinburgh in Schotland, Bilbao in Spanje en Perugia in Italië.

De vluchten naar Amman, Jordanië vanaf Amsterdam Schiphol Airport die 1 oktober zijn gestart, blijven ook in 2020 gehandhaafd.

3 nieuwe zomerbestemmingen bij Transavia!

Edinburgh

Een stad vol mythes en legendes

In de hoofdstad van Schotland bezoek je bijvoorbeeld Edinburgh Castle, daar bekijk je de Stone of Destiny en de Schotse kroonjuwelen. En de ‘Auld Reekie’, hier komt het verleden weer tot leven.

Edinburgh is niet alleen de hoofdstad, maar ook een toonaangevende festivalstad én UNESCO Werelderfgoed. Je kunt er dineren in wereldklasse, winkelen en de stad heeft een gezellige cafécultuur en kunstscene.

Transavia vliegt 4 keer per week naar Edinburgh: op maandag, donderdag, vrijdag en zondag.

Edinburgh, Schotse hoofdstad

Bilbao

De grootste stad van de Spaanse regio Baskenland

De stad bevindt zich op het grondgebied van Biskaje en is omgeven door bossen, bergen, stranden en steile kusten.

De streek staat bekend om vele culinaire lekkernijen. In één van de vele plaatselijke barretjes eet je de lekkerste tapas.

Maar er is meer. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het wereldberoemde Guggenheim Museum of de Kathedraal van Santiago de Compostella. Ook de overdekte markt ‘Mercado de la Ribera’ is een aanrader. Winkelen doe je rondom de straten Indautxi en Ensanche en je gaat uit in de wijk Abando.

Transavia vliegt 3 keer per week naar Bilbao: op maandag, woensdag en vrijdag.

Bilbao, grootste stad van het Spaanse Baskenland

Perugia

Tussen de steden Florence en Rome

De hoofdstad van Umbrië ligt centraa inl Italië, dichtbij de rivier de Tiber. Wanneer je onder de bogen van Via Priori doorwandelt, kom je in een prachtige middeleeuwse omgeving.

Struin doorprachtige authentieke straatjes en bewonder de indrukwekkende stadsmuren. Je drinkt er een aperitivo tussen de studenten van over de hele wereld.

En wie kent ze niet, een kusje van chocolade: de Baci uit Perugia? Net buiten de stad staat een enorme chocoladefabriek. Daar vind je het museum La Casa del Cioccolato. In het museum kom je alles te weten over de geschiedenis van de Baci en de vele chocoladesoorten uit Perugia.

Transavia vliegt 2 keer per week naar Perugia: op woensdag en zaterdag.

Perugia, hoofdstad van het Italiaanse Umbrie

Tickets naar deze populaire bestemmingen zijn nu te boeken!

Natuurlijk maakt uw The Travel Club reisagent uw reis compleet met een passend verblijf, transfers en excursies.

Transavia boekt u bij uw reisagent

Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding